Ναυάγιο: Γάμος μαρτύριο για Παντούση – Στάνκογλου και οι 3 φίλοι που θα τη σώσουν

December 17, 2023


Ο Ιπποκράτης θα είναι ο ευεργέτης ή ο εφιάλτης της Ειρήνης; Η συμμαχία των τριών αντρών που θα τη σώσει στο μέλλον και μία μεγάλη κόντρα. Η σειρά «Το Ναυάγιο» έχει δείξει τις τελευταίες ημέρες μία ανοδική πορεία στα νούμερα τηλεθέασης και σε αυτό φυσικά βοηθούν και οι εξελίξεις της ιστορίας. Οι διαφορετικές προσωπικές ιστορίες που έχουν ως συνδετικό κρίκο τη βύθιση του πλοίου δημιουργούν άλλοτε συ…


Ο Ιπποκράτης θα είναι ο ευεργέτης ή ο εφιάλτης της Ειρήνης; Η συμμαχία των τριών αντρών που θα τη σώσει στο μέλλον και μία μεγάλη κόντρα. 

Η σειρά «Το Ναυάγιο» έχει δείξει τις τελευταίες ημέρες μία ανοδική πορεία στα νούμερα τηλεθέασης και σε αυτό φυσικά βοηθούν και οι εξελίξεις της ιστορίας. Οι διαφορετικές προσωπικές ιστορίες που έχουν ως συνδετικό κρίκο τη βύθιση του πλοίου δημιουργούν άλλοτε συμμαχίες, άλλοτε κόντρες. Ένας ψεύτικος έρωτας θα εξελιχθεί στο μέλλον σε εφιάλτη, αλλά ευτυχώς που στην πορεία της Αναστασίας Παντούση θα βρεθούν τρεις πολύτιμοι φίλοι.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.