Harry – Meghan: Οι γιορτές μακριά από το παλάτι και η συμφιλίωση

December 17, 2023


Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα κάνουν Χριστούγεννα μακριά από το παλάτι όμως όλα δείχνουν πως ετοιμάζουν σχέδιο συμφιλίωσης με τη βασιλική οικογένεια.Την καθιερωμένη ετήσια χριστουγεννιάτικη ομιλία του βιντεοσκόπησε αυτή την εβδομάδα ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος θα περάσει φέτος τις γιορτές μακριά από τον γιο του, πρίγκιπα Harry για πέμπτη συνεχή χρονιά.Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που έ…


Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα κάνουν Χριστούγεννα μακριά από το παλάτι όμως όλα δείχνουν πως ετοιμάζουν σχέδιο συμφιλίωσης με τη βασιλική οικογένεια.

Την καθιερωμένη ετήσια χριστουγεννιάτικη ομιλία του βιντεοσκόπησε αυτή την εβδομάδα ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος θα περάσει φέτος τις γιορτές μακριά από τον γιο του, πρίγκιπα Harry για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο Harry σκοπεύει να επικοινωνήσει με τον πατέρα του και πιθανότατα να στείλει ευχές εξ αποστάσεως στην βασιλική οικογένεια μαζί με τη Meghan Markle και τα παιδιά τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.