Ντορέττα Παπαδημητρίου: H μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά και το MadWalk του 2018

December 17, 2023


Η ηθοποιός είχε ξαναπροτιμήσει αυτό το χτένισμα στο παρελθόν, χωρίς να ακούσει ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια, αλλά αυτή τη φορά άλλαξε και το χρώμα των μαλλιών της.Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που φέτος πρωταγωνιστεί στα «Σύρματα» της ΕΡΤ αποφάσισε να ανανεώσει τα μαλλιά της μετά από αρκετά χρόνια. Η ίδια λοιπόν, έχοντας βρει λίγο ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις επισκέφτηκε τον κ…


Η ηθοποιός είχε ξαναπροτιμήσει αυτό το χτένισμα στο παρελθόν, χωρίς να ακούσει ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια, αλλά αυτή τη φορά άλλαξε και το χρώμα των μαλλιών της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που φέτος πρωταγωνιστεί στα «Σύρματα» της ΕΡΤ αποφάσισε να ανανεώσει τα μαλλιά της μετά από αρκετά χρόνια. Η ίδια λοιπόν, έχοντας βρει λίγο ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις επισκέφτηκε τον κομμωτή της, τον Νικόλα Βιλλιώτη.

Η ίδια είχε μια ανυπομονησία, αφού όπως θα δεις δημοσίευσε στο προφίλ της αρκετά στιγμιότυπα από το κομμωτήριο όση ώρα περίμενε για το τελικό αποτέλεσμα και την όχι και τόσο μικρή αλλαγή της.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.