Πασχάλης Αρβανιτίδης – «Θα ήθελα να τελειώσουμε την ζωή μας μαζί με την Αλίκη»

December 15, 2023


Καλεσμένος στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο αγαπημένος τραγουδιστής Πασχάλης.
Ο Πασχάλης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες του.Η εκπομπή επεφύλαξε μία έκπληξη στον Πασχάλη έχοντας ετοιμάσει ένα βίντεο όπου όλα τα μέλη της οικογένειας του ερμηνευτή πρόσφεραν τις ευχές τους ενόψει των Χριστουγέννων.Ζεστές, εγκάρδιες και γεμάτες αγάπη ήταν οι ευχές από…


Καλεσμένος στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο αγαπημένος τραγουδιστής Πασχάλης.
Ο Πασχάλης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες του.

Η εκπομπή επεφύλαξε μία έκπληξη στον Πασχάλη έχοντας ετοιμάσει ένα βίντεο όπου όλα τα μέλη της οικογένειας του ερμηνευτή πρόσφεραν τις ευχές τους ενόψει των Χριστουγέννων.

Ζεστές, εγκάρδιες και γεμάτες αγάπη ήταν οι ευχές από την σύζυγό του, Αλίκη Αρβανιτίδη:

«56 χρόνια μαζί χέρι – χέρι. Είμαι ευλογημένη που είμαι μαζί σου 56 χρόνια και κοιμάμαι στην αγκαλιά σου κάθε βράδυ. Εύχομαι να είσαι πάντα δυνατός και δημιουργικός, θεωρείσαι ο σπουδαιότερος ποπ σταρ της Ελλάδας. Είσαι ο καλλιτέχνης της καρδιάς μου και είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά σου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.