Θύμας κλοπής ο Γιώργος Αγγελόπουλος – Τι συνέβη

December 15, 2022


Ο κακός χαμός επικρατεί τους τελευταίους μήνες γύρω από το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου εξαιτίας των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να επιστρέφει στο Survivor All Star Game. Ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, ωστόσο έχει γίνει γνωστό πως ο Ατζούν και η παραγωγή του, του έχουν τάξει πολλά και ουσιαστικά τον παρακαλάνε για να καταφέρουν να τον πείσουν. Μέχρι να λάμψει, όμως, η αλήθεια, κάτι που θ…


Ο κακός χαμός επικρατεί τους τελευταίους μήνες γύρω από το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου εξαιτίας των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να επιστρέφει στο Survivor All Star Game. Ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, ωστόσο έχει γίνει γνωστό πως ο Ατζούν και η παραγωγή του, του έχουν τάξει πολλά και ουσιαστικά τον παρακαλάνε για να καταφέρουν να τον πείσουν.

Μέχρι να λάμψει, όμως, η αλήθεια, κάτι που θα συμβεί πολύ σύντομα αφού ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αρχές του νέου έτους, ο ίδιος συνεχίζει να απολαμβάνει τη ζωή του ανενόχλητος, προσπαθώντας να μείνει μακριά από τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας, ιδιαίτερα εφόσον είναι σε σχέση και προσπαθεί να προστατέψει την σύντροφό του (δείτε εδώ ποια είναι).

Θύμα κλοπής ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Παρόλα αυτά, την Τετάρτη 14/12 κάτι τραγικό συνέβη και ο ίδιος χρειάστηκε να ζητήσει την βοήθεια του κοινού που τον παρακολουθεί μέσα από τα social media. Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως έκλεψαν την τσάντα του μέσα από το αμάξι του και το δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σκεπτόμενος πως κάποιος μπορεί να έχει δει κάτι και έτσι όσα έχει μέσα στην τσάντα του, ίσως να μην χαθούν εν τέλει.

Η ανάρτηση πραγματοποιήθηκε αρκετές ώρες πριν, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει ενημερώσει για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη.

«Έχει κλαπεί μια τσάντα πλάτης, δερμάτινη χρώματος μαύρο, σήμερα στο Κολωνάκι στη συμβολή Καρνεάδου και Πλούταρχου, από το αυτοκίνητό μου στις 11.55. Παρακαλώ αν βρεθεί κάπου (ίσως πεταμένη) να επικοινωνήσει με το Τ.Α. Καισαιριανής. Περιέχει προσωπικά αντικείμενα, κλειδιά και προσωπικά έγγραφα. Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του για την κλοπή από το αυτοκίνητό του και τα μηνύματά του γέμισαν με λόγια συμπαράστασης.

Γιώργος Αγγελόπουλος κλοπή

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πριν ακόμα και από το Survivor 2019 – Εκεί είχαμε δει τη σύντροφο του Αγγελόπουλου, Δήμητρα Βαμβακούση

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το Survivor All Star – Έγινε η ανατροπή

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.