Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης εισέβαλε σε σπίτι και τον πυροβόλησε ο ιδιοκτήτης, επιχειρούσε 2η διάρρηξη στην ίδια γειτονιά

December 15, 2022


Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στην ανατολική Θεσσαλονίκη όταν επίδοξος διαρρήκτης επιχείρησε να ληστέψει δύο σπίτια, το ένα μετά το άλλο.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 7 το απόγευμα, όταν ένας άντρας αλβανικής καταγωγής επιχείρησε να «μπουκάρει» σε μονοκατοικία στο Νέο Ρύσιο.Σύμφωνα με πληροφορίες του G…


Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στην ανατολική Θεσσαλονίκη όταν επίδοξος διαρρήκτης επιχείρησε να ληστέψει δύο σπίτια, το ένα μετά το άλλο.



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 7 το απόγευμα, όταν ένας άντρας αλβανικής καταγωγής επιχείρησε να «μπουκάρει» σε μονοκατοικία στο Νέο Ρύσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, επίδοξος ληστής προσπάθησε να εισβάλει στη μεζονέτα ενός 40χρονου στο Νέο Ρύσιο, έχοντας μάλιστα νωρίτερα επιχειρήσει διάρρηξη στην ίδια γειτονιά, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν αποχώρησε με οποιαδήποτε μορφής λείας.

Ωστόσο, στη δεύτερη περίπτωση ο διαρρήκτης λογάριαζε χωρίς τον… ιδιοκτήτη, καθώς ο 40χρονος αντιλήφθηκε έναν περίεργο θόρυβο έξω από την μπαλκονόπορτα του ισογείου της οικίας του, ενώ παράλληλα άκουσε τον σκύλο του να γαβγίζει επίμονα.



Αντιλαμβανόμενος ότι κάτι άσχημο συμβαίνει, πήρε στα χέρια του μία κυνηγετική καραμπίνα, την οποία είχε στην κατοχή του, βγήκε έξω και πυροβόλησε τον επίδοξο εισβολέα, τον οποίο τραυμάτισε ελαφριά στο πόδι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την Αστυνομία ειδοποίησε, αρχικά, μία γυναίκα, η οποία ανέφερε ότι άκουσε πυροβολισμούς και αντιλήφθηκε πως γινόταν διάρρηξη, ενώ άμεσα στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις.

Ο διαρρήκτης που δέχθηκε τα πυρά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και φρουρούμενος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ αναμένεται να συλληφθεί και ο ένοικος του σπιτιού.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.