Ο Θάνος Λέκκας αποκαλύπτει: «Έχω φάει από τα σκουπίδια, είμαι ρακοσυλλέκτης κι έτσι κόλλησα κοριούς»

December 13, 2023


Ο τηλεοπτικός «Μιχάλης» από το «Ναυάγιο» προχώρησε σε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για τη ζωή του.Με χαλαρή και… παιχνιδιάρικη διάθεση κύλησε η εκπομπή Night Out με παρουσιαστή τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και καλεσμένο τον ηθοποιό, Θάνο Λέκκα. Ο «Μιχάλης» από τη σειρά «Το Ναυάγιο» του MEGA αναφέρθηκε στη ζωή του και αποκάλυψε ότι είναι συλλέκτης αντικειμένων.Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε: «Δεν πετάω π…


Ο τηλεοπτικός «Μιχάλης» από το «Ναυάγιο» προχώρησε σε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για τη ζωή του.

Με χαλαρή και… παιχνιδιάρικη διάθεση κύλησε η εκπομπή Night Out με παρουσιαστή τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και καλεσμένο τον ηθοποιό, Θάνο Λέκκα. Ο «Μιχάλης» από τη σειρά «Το Ναυάγιο» του MEGA αναφέρθηκε στη ζωή του και αποκάλυψε ότι είναι συλλέκτης αντικειμένων.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε: «Δεν πετάω πράγματα. Αν το πετάξεις το βλέπω σαν ασέβεια. Δένομαι πολύ με τα αντικείμενα. Είμαι ρακοσυλλέκτης, έτσι κόλλησα και κοριούς». «Έχω μία πολυθρόνα που τη βρήκα όντως στα σκουπίδια και τη μεταποίησα. Δένομαι πολύ και με τους ανθρώπους» και αποκάλυψε πως έχει κάλτσες που φορούσε στο Γυμνάσιο, το 1998.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.