Άγγελος Λάτσιος: Δείτε τον γιο να λιώνει στη γuμναστική

December 13, 2023


Ο Άγγελος Λάτσιος, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, κατάφερε να «χτίσει» το κορμί που επιθυμούσε.Ο 21χρονος γιος της παρουσιάστριας με σωστή διατροφή και καθημερινή γuμναστική έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Είναι πιο γuμνασμένος από ποτέ και έχει ένα αξιοζήλευτο κορμί.Μάλιστα, χθες, 12 Δεκεμβρίου δημοσίευσε μία φωτογραφία του που είναι στο γuμναστήριο και… σηκώνει βάρη και όπως θα δε…


Ο Άγγελος Λάτσιος, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, κατάφερε να «χτίσει» το κορμί που επιθυμούσε.

Ο 21χρονος γιος της παρουσιάστριας με σωστή διατροφή και καθημερινή γuμναστική έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Είναι πιο γuμνασμένος από ποτέ και έχει ένα αξιοζήλευτο κορμί.

Μάλιστα, χθες, 12 Δεκεμβρίου δημοσίευσε μία φωτογραφία του που είναι στο γuμναστήριο και… σηκώνει βάρη και όπως θα δείτε και εσείς η αλλαγή του είναι θεαματική!

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.