Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Πλεύρη Σιακαβάρα: «Ήρθαν στον γάμο μας χωρίς να μας μιλήσουν»

December 13, 2023


Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης απαντούν στον Κωνσταντίνο Πλεύρη που είπε ότι πήγε στον γάμο τους για ναγνωρίσει το θύμα.Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου. Ο γιατρός και η πρώην παίκτρια του Survivor απάντησαν σε δηλώσεις που παραχώρησαν αναφέρθηκαν στη δήλωση του Κωνσταντίνου Πλεύρη ο οποίος μαζί με την Τζόρζια Σιακα…


Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης απαντούν στον Κωνσταντίνο Πλεύρη που είπε ότι πήγε στον γάμο τους για ναγνωρίσει το θύμα.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου. Ο γιατρός και η πρώην παίκτρια του Survivor απάντησαν σε δηλώσεις που παραχώρησαν αναφέρθηκαν στη δήλωση του Κωνσταντίνου Πλεύρη ο οποίος μαζί με την Τζόρζια Σιακαβάρα παρευρέθηκαν στον γάμο του ζευγαριού.

«Πήγαμε σε έναν γάμο και γνωρίσαμε το θύμα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του Alpha ο σύζυγος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι απάντησε στον 83χρονο δικηγόρο: «Είναι γεγονός ότι είμαι θύμα. Θύμα όμως μίας απίστευτης αγάπης προς την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, την οποία αγαπώ και λατρεύω. Τώρα ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Εγώ αγαπώ την Ελίζαμπεθ και θα την αγαπώ για πάντα. Δε γνώρισε το θύμα, θα μπορούσε να μείνει παραπάνω και να με γνωρίσει. Είμαι θύμα του έρωτα», απάντησε ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.