Hilary Duff: Έγκυος στο 4ο παιδί της – Η χιουμοριστική αποκάλυψη

December 13, 2023


Hilary Duff: Με μία χριστουγεννιάτικη κάρτα όπου ποζάρει με όλη την οικογένειά τηςΕυχάριστα νέα για τη Hilary Duff.Η σταρ είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της, το τρίτο που θα αποκτήσει μαζί με τον σύζυγό της Matthew Koma και προχώρησαν στην αποκάλυψη με μια χιουμοριστική χριστουγεννιάτικη κάρτα που ανάρτησε στα social media κι έγραφε: “So much for Silent Nights!”, ενώ τη συνόδευε στη λεζάντα η φράσ…


Hilary Duff: Με μία χριστουγεννιάτικη κάρτα όπου ποζάρει με όλη την οικογένειά της

Ευχάριστα νέα για τη Hilary Duff.

Η σταρ είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της, το τρίτο που θα αποκτήσει μαζί με τον σύζυγό της Matthew Koma και προχώρησαν στην αποκάλυψη με μια χιουμοριστική χριστουγεννιάτικη κάρτα που ανάρτησε στα social media κι έγραφε: “So much for Silent Nights!”, ενώ τη συνόδευε στη λεζάντα η φράση: «Έκπληξη έκπληξη!»

Η 36χρονη ποζάρει φορώντας πιτζάμες με όλη την οικογένειά της στο πλευρό της. Τον σύζυγό της Matthew Koma, τις κόρες τους Mae 5 ετών, τη δίχρονη Banks, και τον 11χρονο γιο της Luca, καρπός του έρωτά της με τον πρώην της Mike Comrie.

Γρήγορα η ανάρτησή της πλημμύρισε με ευχές από διασημότητες όπως η Ireland Baldwin και η Elle Fanning.

Δείτε την ανάρτησή της

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.