Ναταλία Γερμανού: Η απάντηση σε σχόλιο για τα φίλτρα

December 12, 2023


Την απάντησή της σε ένα αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε σε ανάρτησή της στο Instagram θέλησε να δώσει η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια του Alpha επικοινωνεί καθημερινά μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους και όπως ήταν φυσικό έσπευσε να απαντήσει και στο σχόλιο που έλαβε.Αυτή τη φορά, απάντησε σε ένα αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε σε ανάρτησή της στο Instagram. Η ίδια, το μεσημέρι…


Την απάντησή της σε ένα αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε σε ανάρτησή της στο Instagram θέλησε να δώσει η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια του Alpha επικοινωνεί καθημερινά μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους και όπως ήταν φυσικό έσπευσε να απαντήσει και στο σχόλιο που έλαβε.

Αυτή τη φορά, απάντησε σε ένα αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε σε ανάρτησή της στο Instagram. Η ίδια, το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, στην οποία πόζαρε στο στολισμένο πλατό της εκπομπής της.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.