Χρήστος Μάστορας:Ο ξεκαρδιστικός διάλογος με την μητέρα του… ραπάροντας της

December 12, 2022


Ο Χρήστος Μάστορας είναι γνωστός για την αίσθηση του χιούμορ που το διακατέχει και για τα περιστατικά που “τρόλαρε” στο παρελθόν φίλους του. Ο Frontman από το συγκρότημα “Μέλισσες” διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά, καθώς θα περάσει τα Χριστούγεννα με την αγαπημένη του (δείτε εδώ τι θα κάνουν). Από τις φάρσες του δεν θα μπορούσε λείπει η αγαπημένη του…


Ο Χρήστος Μάστορας είναι γνωστός για την αίσθηση του χιούμορ που το διακατέχει και για τα περιστατικά που “τρόλαρε” στο παρελθόν φίλους του. Ο Frontman από το συγκρότημα “Μέλισσες” διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά, καθώς θα περάσει τα Χριστούγεννα με την αγαπημένη του (δείτε εδώ τι θα κάνουν).

Από τις φάρσες του δεν θα μπορούσε λείπει η αγαπημένη του μητέρα. Ετοίμασε λοιπόν, μια ξεκαρδιστική φάρσα στη μητέρα του και αυτή τον “δίκασε” με χιουμοριστικό τρόπο.

Η φάρσα του Χρήστου Μάστορα στην μητέρα του

Ο τραγουδιστής που πρόσφατα τιμήθηκε με πολλαπλή βράβευση (δείτε εδώ φωτογραφίες από την απονομή), δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο όπως θα δείτε, μιλάει τηλεφωνικά με τη μητέρα του και της ζητάει την άποψή της για την πορεία της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μάστορας της ανακοίνωσε ότι θέλει να κάνει αλλαγή στην καριέρα του και να γίνει τράπερ, μιας που αυτό το είδος μουσικής γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Η μητέρα του, άκουσε το “ραπάρισμα” του και του ζήτησε συγνώμμη και του είπε ότι δεν είναι ωραίο και δεν είναι καλός σε αυτό.

Με χιούμορ, ο Χρήστος Μάστορας δεν πτοήθηκε και συνέχισε και της “ράπαρε” και στα ελληνικά και η απάντηση της έμεινε ίδια. Βέβαια, δεν έλειψε και η συμπαράσταση της μητέρας του λέγοντας του πως τον αγαπά πολύ.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Χρήστος Μάστορας που μίλησε στο Πρωινό μας, αναφέρθηκε στο καuτό ντουέτο που κάνουν επί σκηνής με την Δέσποινα Βανδή, απαντώντας αν φοβήθηκε που ο Βασίλης Μπισμπίκης βρισκόταν στα μπροστά τραπέζια.

«Βάλαμε την Δέσποινα Βανδή να πρωταγωνιστήσει στο νέο μας βίντεο κλιπ μήπως και πάρουμε καμία προβολή στο YouTube. Την πρόταση την έκανα εγώ καταϊδρωμένος και αγχωμένος και τελικά διακαιόμενος. Τη δέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Από ότι κατάλαβα είναι και δική της κρυφή επιθυμία να πρωταγωνιστήσει σε κάτι κινηματογραφικό και είμαι σίγουρος ότι θέλει να κάνει μια ταινία σε κάποια φάση στο μέλλον γιατί είναι ταλεντάρα. Η συνεργασία μας είναι καταπληκτική και cool. Η καρδιά μου το ξέρει πως ένιωσα όταν έκανα το καuτό ντουέτο με την Δέσποινα Βανδή και ήταν από κάτω ο Βασίλης Μπισμπίκης», είπε ο Χρήστος Μάστορας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.