«Δεν θα χάσω την αξιοπρέπειά μου για κανένα κερατά» – Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τις δηλώσεις του Μπουρδούμη

December 12, 2022


Στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε δηλώσεις ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με αφορμή την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, τον οποίο κατηγορεί η σύζυγός του Λένα Δροσάκη για σeξουαλική παρενόχληση (δείτε την συγκλονιστική της κατάθεση). Τα λόγια του ωστόσο, σχετικά με την συνεργασία του με τον ηθοποιό, έκαναν έξαλλο τον Ανδρέα Μικρούτσικο.Ο Μπουρδούμης παρόλο που γνώριζε τι έχει συμβεί, αφού η γυναίκα του …


Στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε δηλώσεις ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με αφορμή την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, τον οποίο κατηγορεί η σύζυγός του Λένα Δροσάκη για σeξουαλική παρενόχληση (δείτε την συγκλονιστική της κατάθεση). Τα λόγια του ωστόσο, σχετικά με την συνεργασία του με τον ηθοποιό, έκαναν έξαλλο τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ο Μπουρδούμης παρόλο που γνώριζε τι έχει συμβεί, αφού η γυναίκα του του είχε αποκαλύψει τα πάντα από την αρχή της σχέση τους (δείτε πως αντέδρασε), εν μέσω πανδημίας συνεργάστηκε με τον κατηγορούμενο στη σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο, μάλιστα, τότε είχε πει πως είχε σημειωθεί επεισόδιο ανάμεσα τους στα γυρίσματα.

Οι δηλώσεις του Μπουρδούμη και το σχόλιο του Μικρούτσικου

«Ήδη είχα ξεκινήσει να δουλεύω με τον Πέτρο Φιλιππίδη όταν ξεκίνησαν οι καταγγελίες», ανέφερε, ενώ συνέχισε: «Είμαστε επαγγελματικές και κάνουμε τη δουλειά μας, δεν γινόμαστε φίλοι επειδή παίζουμε μαζί σε ένα σήριαλ».

Ενώ αποκάλυψε: «Δεν έκαναν ποτέ παρέα με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν σημαίνει κάτι ότι φωτογραφιζόμαστε μαζί».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.