Αγγελική Ηλιάδη: Θα πήγαινα τρέχοντας στο Survivor

December 11, 2023


Η Αγγελική Ηλιάδη είπε πως δεν της έχει γίνει ποτέ πρόταση να πάρει μέρος στο Survivor «Θα πήγαινα τρέχοντας στο Survivor», είπε η Αγγελική Ηλιάδη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την Φαίη Σκορδά. Η τραγουδίστρια είπε ότι δεν της έγινε ποτέ πρόταση για να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο. «Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση και είναι αγαπημένο μου το Survivor.Ερωτηθείσα πάντως για τα ονόματα πο…


Η Αγγελική Ηλιάδη είπε πως δεν της έχει γίνει ποτέ πρόταση να πάρει μέρος στο Survivor 

«Θα πήγαινα τρέχοντας στο Survivor», είπε η Αγγελική Ηλιάδη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την Φαίη Σκορδά.

Η τραγουδίστρια είπε ότι δεν της έγινε ποτέ πρόταση για να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο. «Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση και είναι αγαπημένο μου το Survivor.

Ερωτηθείσα πάντως για τα ονόματα που ακούγονται για συμμετοχή στο Survivor, η Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Αν πάει ο Σάββας Κέντζογλου στο Survivor θα το πάρει κιόλας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.