Το επίσημο άλμπουμ του γάμου Ελέτσι – Λεμονίδη

December 11, 2023


Η αγαπημένη δημοσιογράφος και επιχειρηματίας Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο καταξιωμένος ιατρός Νεκτάριος Λεμονίδης έδωσαν το πιο σημαντικό ραντεβού της ζωής τους στο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης εντός του κτήματος “Πολυχώρος Ονείρων,” στο Μαρκόπουλο Αττικής παρουσία των οικογενειών τους, εκλεκτών φίλων και πολλών επώνυμων καλεσμένων, για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώπιον Θεού και ανθρ…


Η αγαπημένη δημοσιογράφος και επιχειρηματίας Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο καταξιωμένος ιατρός Νεκτάριος Λεμονίδης έδωσαν το πιο σημαντικό ραντεβού της ζωής τους στο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης εντός του κτήματος “Πολυχώρος Ονείρων,” στο Μαρκόπουλο Αττικής παρουσία των οικογενειών τους, εκλεκτών φίλων και πολλών επώνυμων καλεσμένων, για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Η νύφη απαστράπτουσα έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον καλό της φίλο Zeraw, frontman του συγκροτήματος “Vegas”, ο οποίος την παρέδωσε στον εκλεκτό της καρδιάς της, τον ιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.