«Επιτέλους…» – Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την Ιωάννα Τούνη & τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

December 11, 2022


Γεμάτο χαρές και ευχάριστες ανακοινώσεις βλέπουμε να είναι το σπίτι των Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου με τους δύο να είναι πολύ ενεργοί στα social media, γνωστοποιώντας ό,τι έχει να κάνει με τη ζωή τους.Αυτές τις ημέρες είδαμε, πως η Ιωάννα ήρθα ξανά στην Αθήνα, στο σπίτι του αγαπημένου της στα Βόρεια Προάστια μιας και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και εκτός αυτού, η εγκυμονούσα έχει μπει στον …


Γεμάτο χαρές και ευχάριστες ανακοινώσεις βλέπουμε να είναι το σπίτι των Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου με τους δύο να είναι πολύ ενεργοί στα social media, γνωστοποιώντας ό,τι έχει να κάνει με τη ζωή τους.

Αυτές τις ημέρες είδαμε, πως η Ιωάννα ήρθα ξανά στην Αθήνα, στο σπίτι του αγαπημένου της στα Βόρεια Προάστια μιας και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και εκτός αυτού, η εγκυμονούσα έχει μπει στον μήνα της, περιμένοντας πως και πως να έρθει ο γιος της στον κόσμο (δείτε εδώ τι την αγχώνει).

Ένας ακόμη λόγος, που η Ιωάννα έφυγε από την πόλη της είχε να κάνει με την τελευταία κίνηση του ζευγαριού, αφού επιτέλους υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, δεδομένου ότι δεν είναι σε φάση να κάνουν για την ώρα κανονικό γάμο, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει το μωρό να αναγνωριστεί και να πάρει το επίθετο του πατέρα του (δείτε εδώ τα χαρτιά του συμφώνου).

«Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά η influencer στην ανάρτησή της, ενώ στη συνέχεια, σε ένα από τα βίντεο που έχει ανεβάσει, ακούγεται να λέει: «Έχω στα χέρια μου σύμφωνο συμβίωσης έτσι; Τρομακτικό!», είπε η Ιωάννα λίγο μετά την υπογραφή της η Τούνη (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του Δημήτρη).

Ευχάριστα νέα για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, βλέπουμε πως ο Δημήτρης τώρα που θα γίνει και πατέρας θέλει να εξασφαλίσει το παιδί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έτσι δε σταματάει τις επιχειρηματικές του κινήσεις.

Με ένα βίντεο της Τούνη το Σάββατο 10/12 στο instgram είδαμε την νέα κίνηση του Αλεξάνδρου, δημιουργώντας μια εταιρεία με φορητό καλλωπισμό για ζωάκια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το πέταξε αμέσως από το σπίτι της – Το φυτό της Ιωάννας Τούνη που έφερνε γρουσουζιά στο κρεβάτι

Κουράστηκε με τα αρνητικά σχόλια για την εγκυμοσύνη – Η πληρωμένη απάντηση της Τούνη σε follower

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.