J2US: Τραγούδησε με τρεμάμενη φωνή – Η συγκινητική αφιέρωση του Μελισσανίδη στον πατέρα του

December 11, 2022


Άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο προβλήθηκε το Σάββατο 10/12 στον Alpha και στο Just the 2 of us, αφού μετά την γκάφα της Βίκυ Σταυροπούλου (δείτε εδώ τι είπε) στη συνέχεια του show έμελλε να συγκινηθούμε.Αφορμή ήταν το τραγούδι του Ιωάννη Μελισσανίδη με τη Μελίνα Μακρή, που από μόνο του είχε έντονο στίχο, ωστόσο ο διαγωνιζόμενος το ένιωσε λίγο παραπάνω, αφού όπως είπε κοιτάζοντας ψηλά, το αφιέρωνε …


Άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο προβλήθηκε το Σάββατο 10/12 στον Alpha και στο Just the 2 of us, αφού μετά την γκάφα της Βίκυ Σταυροπούλου (δείτε εδώ τι είπε) στη συνέχεια του show έμελλε να συγκινηθούμε.

Αφορμή ήταν το τραγούδι του Ιωάννη Μελισσανίδη με τη Μελίνα Μακρή, που από μόνο του είχε έντονο στίχο, ωστόσο ο διαγωνιζόμενος το ένιωσε λίγο παραπάνω, αφού όπως είπε κοιτάζοντας ψηλά, το αφιέρωνε στον πατέρα του, που δεν είναι στη ζωή.

Η συγκινητική αφιέρωση του Πάνου Ιωαννίδη στο J2US

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.