Νέο ξέσπασμα Τριαντάφυλλου κατά της Καινούργιου – «Γιατί γράφεις το όνομά μου κορίτσι μου πρωί πρωί;»

December 10, 2022


Μέσα από δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε ξανά κατά της Κατερίνας Καινούργιου.Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην ενόχληση που ένιωσε με την Κατερίνα Καινούργιου, όταν στην εκπομπή της υπήρξε ο τίτλος για την αποχώρηση της Ναταλί Κάκκαβα και του Κώστα Αγέρη από το J2US: «Ερμήνευσαν Τριαντάφυλλο και αποχώρησαν από το J2US» ξεκαθαρίζοντας τη θέση του.«Δεν…


Μέσα από δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε ξανά κατά της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην ενόχληση που ένιωσε με την Κατερίνα Καινούργιου, όταν στην εκπομπή της υπήρξε ο τίτλος για την αποχώρηση της Ναταλί Κάκκαβα και του Κώστα Αγέρη από το J2US: «Ερμήνευσαν Τριαντάφυλλο και αποχώρησαν από το J2US» ξεκαθαρίζοντας τη θέση του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.