Η Τρικαλιώτη αποκαλύπτει – «Στενοχωρήθηκα πολύ, δεν μπορούσα να πω τίποτα γιατί μου το είχαν εκμυστηρευτεί»

December 10, 2022


Η Πέγκυ Τρικαλιώτη μίλησε στο Καλύτερα Δε Γίνεται όπου, μεταξύ άλλων, επισήμανε τις διακρίσεις που γίνονται σε βάρος των γυναικών, όσον αφορά τη μισθοδοσία τους στην υποκριτική.«Δεν μπορώ να σου πω ότι ακόμα οι γυναίκες είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τους άντρες. Αυτό που κατάλαβα στη διάρκεια είναι ο τρόπος που σε αντιμετωπίζει ένας παραγωγός από οικονομικής άποψης. Έχετε κάνει τα ίδια πράγματα κι α…


Η Πέγκυ Τρικαλιώτη μίλησε στο Καλύτερα Δε Γίνεται όπου, μεταξύ άλλων, επισήμανε τις διακρίσεις που γίνονται σε βάρος των γυναικών, όσον αφορά τη μισθοδοσία τους στην υποκριτική.

«Δεν μπορώ να σου πω ότι ακόμα οι γυναίκες είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τους άντρες. Αυτό που κατάλαβα στη διάρκεια είναι ο τρόπος που σε αντιμετωπίζει ένας παραγωγός από οικονομικής άποψης. Έχετε κάνει τα ίδια πράγματα κι αυτός είναι αγόρι κι εσύ είσαι κορίτσι.

Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ και δεν μπορούσα να πω τίποτα γιατί ήταν κάτι που μου το είχαν εκμυστηρευτεί. Την επόμενη φορά που δούλεψα μαζί με τον ίδιο παραγωγό, έκανα καλύτερο deal… Τα χρήματα που έδινε ο Κώστας Κουτσομύτης, ο οποίος ήταν και παραγωγός, ήταν πολύ λίγα. Δεν με ένοιαζε, εγώ ήθελα να παίξω αυτούς τους ρόλους. Εκείνη την εποχή πήγε ψηλά το κασέ μου στο θέατρο κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Με το που ήρθε η οικονομική κρίση, δεν υπάρχει αυτό πια» δήλωσε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.