Ποσειδώνας Γιαννόπουλος – « Πλέον κρύβω την ηλικία μου γιατί έχω ζήσει ηλικιακό ρατσισμό στη δουλειά»

December 8, 2023


“Είναι ιερό να μεγαλώνεις ένα παιδί, δεν θα ήθελα να περάσω σε οποιαδήποτε μορφή τεκνοθεσίας” δήλωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.«Έχει γίνει συνήθεια τα τελευταία χρόνια οι εκπομπές να αλληλοσχολιαζόμαστε, είναι μια νέα πραγματικότητα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, θεωρώ πως έκλεισε τον κύκλο του στο πρωινό, είναι επιτυχημένος και στο prime time. Θα μου κάνει εντύπωση αν ο Γρηγόρης αφήσει δυο…


“Είναι ιερό να μεγαλώνεις ένα παιδί, δεν θα ήθελα να περάσω σε οποιαδήποτε μορφή τεκνοθεσίας” δήλωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

  • Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε για τον ηλικιακό ρατσισμό που έχει βιώσει, οι απειλές από τραγουδίστριες και για την κουμπαριά με την Ιωάννα Μαλέσκου. Ο γνωστός στιχουργός και παρουσιατής μίλησε για τα τηλεοπτικά.

«Έχει γίνει συνήθεια τα τελευταία χρόνια οι εκπομπές να αλληλοσχολιαζόμαστε, είναι μια νέα πραγματικότητα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, θεωρώ πως έκλεισε τον κύκλο του στο πρωινό, είναι επιτυχημένος και στο prime time. Θα μου κάνει εντύπωση αν ο Γρηγόρης αφήσει δυο επιτυχημένες για εκείνον ζώνες για να επιστρέψει στο πρωινό» είπε αρχικά.

  • Σχετικά με τις εξελίξεις στα τηλεοπτικά δρώμενα σχολίασε: «Ήταν χιουμοριστικό το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για τα ”πλαστικά χείλη” και έτσι το αντιμετωπίσαμε τότε. Ελπίζω να μη φτάσουν στα δικαστήρια ο Βαγγέλης Περρής και η Κατερίνα Καινούργιου. Η Φαίη Σκορδά έχει ανεβεί κατηγορία ως ”το κορίτσι της διπλανής πόρτας” αλλά παραμένει η οικειότητά της. Πιστεύω ότι θα έχουμε ανατροπές στα νούμερα τηλεθέασης με τα νέα χρονιά. Τα νούμερα φέτος έχουν τη μορφή ”ασανσέρ”. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα λαμπερό πρόσωπο και έχει αμεσότητα».

Για την σχέση του με την Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Η κουμπάρα μου, μου λείπει πολύ από την τηλεόραση. Έχουμε μια αδελφική σχέση».

  • Παράλληλα αποκάλυψε: «Είναι ιερό να μεγαλώνεις ένα παιδί, δεν θα ήθελα να περάσω σε οποιαδήποτε μορφή τεκνοθεσίας. Έχω ζήσει ηλικιακό ρατσισμό στη δουλειά και κρύβω πλέον την ηλικία μου, λέω είμαι πάνω από 50».

Καταλήγοντας μίλησε και περιστατικά που έχει ζήσει κι ως ραδιοφωνικός παραγωγός: «Με έχουν απειλήσει και με έχουν βρίσει τραγουδίστριες όταν πρώτο ξεκίνησα στο ραδιόφωνο. Έκλεινα το τηλέφωνο με μαγκιά στους τραγουδιστές που με απειλούσαν και τους ”προστάτες τους”».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.