Γιάννης Μπέζος: Σε κάποιους δημοσιογράφους όταν μου μιλούν δεν απαντάω καν

December 8, 2023


Γιάννης Μπέζος: Οι δημοσιογράφοι κάνουν την δουλειά τους. Το θέμα δεν είναι τι θα με ρωτήσουν αλλά να κάνω εγώ τις ερωτήσεις Στη σχέση του με τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Action 24.Μάλιστα, δεν δίστασε να δηλώσει πως σε κάποιους… δεν απαντάει καν όταν τους συναντά.“Οι δημοσιογράφοι κάνουν την δουλειά τους. Το θέμα δεν είναι τι θα με ρωτήσουν οι δ…


Γιάννης Μπέζος: Οι δημοσιογράφοι κάνουν την δουλειά τους. Το θέμα δεν είναι τι θα με ρωτήσουν αλλά να κάνω εγώ τις ερωτήσεις 

Στη σχέση του με τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Action 24.

Μάλιστα, δεν δίστασε να δηλώσει πως σε κάποιους… δεν απαντάει καν όταν τους συναντά.

“Οι δημοσιογράφοι κάνουν την δουλειά τους. Το θέμα δεν είναι τι θα με ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι, το θέμα είναι να κάνω εγώ τις ερωτήσεις με έναν τρόπο.

Πολλές φορές το καταφέρνω. Αυτό, βέβαια, δεν γίνεται με το να υποβάλλω τις ερωτήσεις, αλλά με το κλίμα που διαμορφώνεται” τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος.

“Δηλαδή υπάρχουν δημοσιογράφοι στους οποίους, κάθε φορά που μου μιλούν, δεν τους απαντώ καν και δεν αισθάνομαι καθόλου άσχημα γι’ αυτό”.

“Στο θέατρο υποδύομαι έναν ήρωα που είναι τελείως απομονωμένος τύπος. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτά. Αυτό είναι η πρώτη επαφή, ούτε καν η περίληψη της ιστορίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.