Εθνική Τράπεζα, αλλαγές: Σε ποιους καταθέτες δίνει έως 25.000 ευρώ. Καινοτομία

December 7, 2018Σε ποιους καταθέτες δίνει έως 25.000 ευρώ η Εθνική Τράπεζα;Η Εθνική Τράπεζα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα της ΕΕ για την απασχόληση και κοινωνική καινοτομία, EaSI, προσφέροντας έτσι τη δυν…


Διαβάστε περισσότερα...

Σε ποιους καταθέτες δίνει έως 25.000 ευρώ η Εθνική Τράπεζα;

Η Εθνική Τράπεζα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα της ΕΕ για την απασχόληση και κοινωνική καινοτομία, EaSI, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα χρηματοδότησης σε μικρές επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, οι εν λόγω επιχειρήσεις μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση μέχρι 25.000 ευρώ με μειωμένο επιτόκιο.

Και με την εγγύηση του ΕΤαΕ, για κάλυψη αναγκών, τόσο κεφαλαίου κίνησης μέσω ανακυκλούμενου ορίου ή/και εφάπαξ χρηματοδότησης.

Όσο και χρηματοδότησης αγοράς παγίων στοιχείων.

Επιπλέον, το πρόγραμμα προσφέρει επίσης εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως εκπαίδευση, κατάρτιση, συμβουλευτική υποστήριξη και mentoring.

Σύμφωνα με την Εθνική Τράπεζα, το πρόγραμμα απαντάει σε μια βασική ανάγκη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, η οποία βασίζεται σε πολύ μικρές επιχειρήσεις, ειδικά όταν πρόκειται για πιο παραδοσιακά επαγγέλματα.

Το διαβάσαμε εδώΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.