Η Πάολα συγκίνησε με το ραβασάκι της – «Τεράστιο είναι το μεγαλείο της ψυχής σου» (φωτο)

December 6, 2022


Έχει μεγάλη καρδιά χωρίς να χρειαστεί να τη διαφημίσει… Η Πάολα στην πρεμιέρα, έδειξε ξανά πόσο εκτιμά τους συναδέλφους της και πόσο ακομπλεξάριστη είναι ειδικά στους νεότερους.Η Άννυ, η τραγουδίστρια που εμφανίζεται στο σχήμα μαζί της, αποκαλύπτει το… ραβασάκι που της άφησε η αοιδός και σχολιάζει: «Όσο τεράστιο είναι το ταλέντο σου άλλο τόσο είναι κ το μεγαλείο της ψυχής σου Πάολα. Το πιο όμορφο …


Έχει μεγάλη καρδιά χωρίς να χρειαστεί να τη διαφημίσει… Η Πάολα στην πρεμιέρα, έδειξε ξανά πόσο εκτιμά τους συναδέλφους της και πόσο ακομπλεξάριστη είναι ειδικά στους νεότερους.

Η Άννυ, η τραγουδίστρια που εμφανίζεται στο σχήμα μαζί της, αποκαλύπτει το… ραβασάκι που της άφησε η αοιδός και σχολιάζει: «Όσο τεράστιο είναι το ταλέντο σου άλλο τόσο είναι κ το μεγαλείο της ψυχής σου Πάολα. Το πιο όμορφο καλωσόρισμα στην ομάδα».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.