H «σπόντα» του Μουτσινά για την Δημητρίου στην επιλογή των τραγουδιών στο «J2US»

December 6, 2022


Την εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου και του Παύλου Σταματόπουλου στο «J2US» σχολίασε σήμερα μέσα από την εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς. «Μόνο για το κορμάκι που φορούσε η Άντζελα στο δεύτερο act αξίζουν δεκάρια και ας μην τραγουδούσαν. Και αυτό το ζευγάρι θα πάει τελικό γιατί διαλέγει τα τραγούδια, πώς θα φύγει η υπεύθυνη».


Την εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου και του Παύλου Σταματόπουλου στο «J2US» σχολίασε σήμερα μέσα από την εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς.

 

  • O παρουσιαστής είπε χαριτολογώντας για το ζευγάρι του «J2US» αλλά και για την πολυσυζητημένη ανάθεση των τραγουδιών:

«Μόνο για το κορμάκι που φορούσε η Άντζελα στο δεύτερο act αξίζουν δεκάρια και ας μην τραγουδούσαν. Και αυτό το ζευγάρι θα πάει τελικό γιατί διαλέγει τα τραγούδια, πώς θα φύγει η υπεύθυνη».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.