Ούτε στον εχθρό: Νεαρή μπέρδεψε το κολλύριο με σούπερ κόλλα & αυτό που της έκαναν οι γιατροί θα το θυμάται μια ζωή

December 5, 2022


Στιγμές αγωνίας βίωσε μία κοπέλα που πέρασε την ισχυρή κόλλα για κολλύριο και μετά δεν μπορούσε να ανοίξει το ένα της μάτι.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Lyd, μετά από μία κοπιαστική ημέρα, προσπάθησε να ξεκουράσει τα μάτια της με μερικές οφθαλμικές σταγόνες, αλλά στην πραγματικότητα ήταν μια πολύ ισχυρή κόλλα.Η Lyd, η οποία χρησιμοποιεί το όνομα @icyylyd στ…


Στιγμές αγωνίας βίωσε μία κοπέλα που πέρασε την ισχυρή κόλλα για κολλύριο και μετά δεν μπορούσε να ανοίξει το ένα της μάτι.



Η Lyd, μετά από μία κοπιαστική ημέρα, προσπάθησε να ξεκουράσει τα μάτια της με μερικές οφθαλμικές σταγόνες, αλλά στην πραγματικότητα ήταν μια πολύ ισχυρή κόλλα.

Η Lyd, η οποία χρησιμοποιεί το όνομα @icyylyd στην πλατφόρμα του Tiktok, μοιράστηκε μια συλλογή βίντεο γεμάτη με φωτογραφίες και πλάνα από το νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε, καθώς έκανε το τραγικό λάθος να μπερδέψει το κολλύριό της με σωληνάριο κόλλας.

Η Lyd αποκάλυψε στους θαυμαστές της ότι έπαθε σοκ όταν ξύπνησε, καθώς δεν μπορούσε να ανοίξει καθόλου το αριστερό της μάτι.



@icyylyd Not fun :))) read bottles before using! #fyp #superglueineye #foryoupage #foryou ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να ανοίξει τα μάτια της, δίνοντάς της ένα μαλακτικό για να διαλύσει την κόλλα.

Ωστόσο, αυτό δεν λειτούργησε, οπότε ένας γιατρός, ο οποίος φαίνεται στο βίντεο, άρχισε να σκαλίζει απαλά την κόλλα που περιβάλλει το μάτι της για να προσπαθήσει να το ανοίξει.

Τελικά, το ιατρικό προσωπικό κατάφερε να ανοίξει το μάτι της Lyd χρησιμοποιώντας ένα «μεταλλικό εργαλείο».

Ο κόσμος μπορεί να σοκαρίστηκε με το περιστατικό, ωστόσο ευχήθηκε «γρήγορη ανάρρωση» στην άτυχη κοπέλα. Ένα άτομο έγραψε: «Omg, ελπίζω να αισθάνεσαι καλύτερα». «Ωχ! Ένιωσα τον πόνο μέσα από την οθόνη», πρόσθεσε ένας άλλος.

Τέλος, στα σχόλια εμφανίστηκε και ένας οφθαλμίατρος, ο οποίος έγραψε: «Πρώην ειδικός οφθαλμολογίας εδώ! Αυτό συμβαίνει πολύ πιο συχνά απ’ ό,τι νομίζετε. Μερικές φορές ο μόνος τρόπος είναι να κόψεις τις βλεφαρίδες προς τα κάτω».



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.