
Μία κανονική «βόμβα» ετοιμάζεται να σκάσει απόψε στον ΣΚΑΪ και στο Big Brother καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα βρεθεί απόψε στο Open κα…
Διαβάστε περισσότερα...
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ...
Μία κανονική «βόμβα» ετοιμάζεται να σκάσει απόψε στον ΣΚΑΪ και στο Big Brother καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα βρεθεί απόψε στο Open και το J2US.
Η Σίσσυ Χρηστίδου επικοινώνησε δημόσια με τον Νίκο Κοκλώνη και εκείνος την ενημέρωσε μέσα από το ακουστικό πως απόψε το δημοφιλές show θα έχει έναν ξεχωριστό καλεσμένο.
Η παρουσιάστρια προσπάθησε να μάθει ποιος είναι αυτός και τελικά ο Νίκος Κοκλώνης ενέδωσε και της είπε πως καλεσμένος θα είναι στην κριτική επιτροπή ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό live του Big Brother.
Άστραψε και βρόντηξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος – «Αν ενοχλεί η παρουσία μου, αποχωρώ»
Άστραψε και βρόντηξε στο χθεσινό live του Big Brother ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την κριτική που δέχθηκε αυτή την εβδομάδα, και ξεκαθάρισε πως αν η παρουσία του ενοχλεί, τότε είναι διατεθειμένος να φύγει για να μην δημιουργεί πρόβλημα.
Μετά το περιστατικό που σημειώθηκε με τον Δημήτρη Κεχαγιά, ορισμένοι χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος στηρίζει το ζευγάρι του παιχνιδιού.
Ο παρουσιαστής δε δίστασε να απαντήσει δημόσια σε αυτές τις κατηγορίες τονίζοντας πως είναι στη διάθεση του κοινού αν κρίνει πως πρέπει να φύγει, ενώ στην έναρξη του live ζήτησε συγγνώμη από το κοινό για τη στάση του Κεχαγιά.
«Γενικότερα στις εκπομπές, έχω έρθει για να διευκολύνω, αν ενοχλεί η παρουσία μου… μπορώ κι εγώ τώρα να πάρω μαζί τον Κεχαγιά και να αποχωρήσουμε και οι δύο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν το λέω με κακία», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, πριν αφήσει τον Κεχαγιά να μιλήσει για την αποχώρησή του.
