Dua Lipa: Φόρεσε τα γιορτινά της στο κόκκινο χαλί και… λάμπει!

December 4, 2023


Το παλτό που επέλεξε η Dua Lipa, «έκλεψε» την παράσταση.Η ποπ σταρ, Dua Lipa, παρουσίασε το εντυπωσιακό χειμερινό της σύνολο, δίνοντας το «παρών» στη 16η ετήσια σειρά The Contenders του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης, στη Νέα Υόρκη.Τα βλέμματα, ωστόσο, στράφηκαν στο πανέμορφο παλτό της, ένα μακρύ μαύρο τουίντ παλτό της Chanel, καλυμμένο με πούλιες και διακοσμημένο με μία σειρά από κρυστάλλινα κουμπιά. …


Το παλτό που επέλεξε η Dua Lipa, «έκλεψε» την παράσταση.

Η ποπ σταρ, Dua Lipa, παρουσίασε το εντυπωσιακό χειμερινό της σύνολο, δίνοντας το «παρών» στη 16η ετήσια σειρά The Contenders του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης, στη Νέα Υόρκη.

Τα βλέμματα, ωστόσο, στράφηκαν στο πανέμορφο παλτό της, ένα μακρύ μαύρο τουίντ παλτό της Chanel, καλυμμένο με πούλιες και διακοσμημένο με μία σειρά από κρυστάλλινα κουμπιά. Συμπλήρωσε το σύνολο και με άλλες κομψές λεπτομέρειες –όπως ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια σε σχήμα φιόγκου και ένα ασημί μεταλλικό τσαντάκι Chanel– ενώ, ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή της εμφάνιση με ένα μαύρο καλσόν και ασορτί γόβες.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.