Μαθεύτηκε η αιτία διαζυγίου: Η εντυπωσιακή πρώην σύζυγος του Στέλιου Κρητικού και μητέρα των δύο γιων του

December 4, 2022


Ο Στέλιος Κρητικός είναι και ένας τρυφερός πατέρας δύο γιων, τους οποίους απέκτησε με την πρώην σύζυγό του και δύο κοριτσιών, τα οποία απέκτησε από τη νυν σύζυγό του, Κάτια Παπαδοπούλου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πολλές φορές ο ηθοποιός, μέσω συνεντεύξεων, έχει αναφερθεί στη σχέση που έχει σήμερα με την πρώην σύζυγό του, Μαρίτα.Παρά την αρχική δυσκολία του…


Ο Στέλιος Κρητικός είναι και ένας τρυφερός πατέρας δύο γιων, τους οποίους απέκτησε με την πρώην σύζυγό του και δύο κοριτσιών, τα οποία απέκτησε από τη νυν σύζυγό του, Κάτια Παπαδοπούλου.



Πολλές φορές ο ηθοποιός, μέσω συνεντεύξεων, έχει αναφερθεί στη σχέση που έχει σήμερα με την πρώην σύζυγό του, Μαρίτα.

Παρά την αρχική δυσκολία του χωρισμού, πλέον οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις, βάζοντας ως προτεραιότητα την ευτυχία των παιδιών τους, Μιχαήλ Άγγελο κι Άρη.

Ο λόγος που ο Στέλιος Κρητικός χώρισε με την πρώην σύζυγό του

Σε παλιότερη συνέντευξή του στο «Down Town», ο Στέλιος Κρητικός είχε αναφερθεί στον χωρισμό από την πρώην σύζυγό του, υπογραμμίζοντας «με την πρώην σύζυγο μου ήμασταν μαζί από 20 ετών. Κάποια στιγμή ένιωσα λοιπόν, ότι το μυαλό μου είχε αρχίσει να ταξιδεύει σε άλλους προορισμούς. Όταν σέβεσαι και αγαπάς κάποιον πολύ, δεν θες να τον κοροϊδέψεις. Πρέπει να είσαι ειλικρινής και να του πεις την αλήθεια. Δηλαδή, «σε σέβομαι, σε εκτιμώ, σ’ αγαπώ πολύ και το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να σε κοροϊδέψω. Και νομίζω ότι η σχέση μας θα ήταν καλύτερα να μείνει σε αυτό το επίπεδο, παρά να τη σέρνουμε δυο – τρία χρόνια και να ψάχνουμε αφορμές».



Η σχέση του Στέλιου Κρητικού με την πρώην σύζυγό του

Εξάλλου, σε συνέντευξή του, μαζί με το γιο του, Άρη, στο «Πρωινό» ο Στέλιος Κρητικός είχε επισημάνει «έχουμε πολύ καλές σχέσεις, μοιραζόμαστε πράγματα μαζί. Θα συναντηθούμε στις γιορτές ή όποτε χρειαστεί, θα κάτσουμε σε ένα τραπέζι όλοι μαζί. Όταν έλειπα στο Survivor, στα γενέθλια της Κόμισσας είχαν πάει όλοι μαζί στο σπίτι της μικρής. Αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει, τίποτα δεν είναι εύκολο».

Ωστόσο, η κατάσταση μεταξύ τους δεν ήταν πάντα έτσι, σημειώνοντας «στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολα, δεν το συζητάω. Θέλει μάχη για να το καταφέρεις αυτό. Εγώ είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος, δεν έχω τσακωθεί ποτέ με την οικογένειά μου. Οποιαδήποτε διαφωνία την συζητάμε και την λύνουμε επί τόπου. Δεν συμφωνούμε στα πάντα, αλλά το θέμα είναι πώς λύνεις τις διαφορές».

Σχετικά με τα παιδιά τους, ο Στέλιος Κρητικός τους είχε πει όλη την αλήθεια από την αρχή, τονίζοντας «έφυγα μια μέρα από το σπίτι και κοιμήθηκα τρεις μέρες στο αυτοκίνητο. Εγώ ξέρω τι πέρασα. Μέχρι που το μοιράστηκα με έναν φίλο μου και έμεινα εκεί μέχρι να δω τι θα κάνω. Στην αρχή, υπήρχε πολλή ένταση με την πρώην σύζυγό μου. Ήμουν πάρα πολύ ειλικρινής. Σε σέβομαι όσο τίποτα άλλο στον κόσμο, γιατί μου έχεις χαρίσει δύο υπέροχα πλάσματα. Ο τελευταίος άνθρωπος που θα ήθελα να προδώσω στον κόσμο είσαι εσύ. Οπότε, για να μην σε προδώσω και για να μην κοροϊδέψω είναι καλύτερο να φύγω. Άρχισα να έχω διαφορετικά θέλω και επιθυμίες. Ήξερα ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα την προδώσω, γιατί ήμασταν μαζί από 20 χρονών και είχε περάσει το ερωτiκό κομμάτι. Από το να ψάχνω δικαιολογίες, ήθελα να είμαι ειλικρινής, όπως και στα παιδιά μου».





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.