Πρίγκιπας Χάρι – Στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει Χριστουγέννων ως… Spiderman!

December 4, 2022


Απαλλαγμένος από τις δεσμεύσεις που του επέβαλε το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο ο δευτερότοκος γιος του Καρόλου Γ’, πρίγκιπας Χάρι, φόρεσε τη στολή ενός αγαπημένου σούπερ ήρωα των παιδιών και ανέβασε στο διαδίκτυο το ξεκαρδιστικό βίντεο ενόψει Χριστουγέννων.“Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που μας λείπουν πραγματικά πολύ οι αγαπημένοι μας. Και είναι εντάξει. Αλλά, ταυτόχρονα μπορεί να νιώθουμε ενοχ…


Απαλλαγμένος από τις δεσμεύσεις που του επέβαλε το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο ο δευτερότοκος γιος του Καρόλου Γ’, πρίγκιπας Χάρι, φόρεσε τη στολή ενός αγαπημένου σούπερ ήρωα των παιδιών και ανέβασε στο διαδίκτυο το ξεκαρδιστικό βίντεο ενόψει Χριστουγέννων.

  • Ο Δούκας του Σάσeξ ντύθηκε σαν Spiderman για ένα κλιπ που μοιράστηκε με την οργάνωση Scotty’s Little Soldiers, η οποία βοηθά παιδιά και νέους που έχασαν έναν γονέα τους στις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις, κατά τη διάρκεια της ετήσιας χριστουγεννιάτικης γιορτής, η οποία είχε θέμα τους ήρωες και τους κακοποιούς.

“Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που μας λείπουν πραγματικά πολύ οι αγαπημένοι μας. Και είναι εντάξει. Αλλά, ταυτόχρονα μπορεί να νιώθουμε ενοχές που διασκεδάζουμε χωρίς τους γονείς μας. Αλλά είμαι εδώ για να σας διαβεβαιώσω ότι οι γονείς μας θέλουν πάντα να διασκεδάζουμε, εντάξει; Μην νιώθετε ένοχοι. Επιτρέπεται να περάσετε καλύτερα από ποτέ, ειδικά με την κοινότητα της Scotty’s Little Soldiers. Γι’ αυτό βγείτε έξω εκεί, περάστε καταπληκτικά και καλά Χριστούγεννα” είπε ο Χάρι στο βίντεο.

Στο πάρτι, είπαν στα παιδιά ότι κακοί προσπαθούσαν να καταστρέψουν τα Χριστούγεννα και τους ανατέθηκε να νικήσουν” ως μέρος της εκδήλωσης. “Χρησιμοποιήστε την ομαδική δουλειά, το μυαλό σας και τη δύναμή σας και κάντε ακριβώς αυτό” έδωσε οδηγίες στα παιδιά ο Χάρι. “Βρείτε τους και μην τους αφήσετε να καταστρέψουν τα Χριστούγεννα”.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.