Δύσκολες ώρες για τον Πελέ – Έκτακτες εξελίξεις για την υγεία του

December 4, 2022


Την ώρα που ο “πυρετός” του Μουντιάλ 2022 “έχει χτυπήσει κόκκινο” (δείτε εδώ τα ασύλληπτα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει), έγινε γνωστό την τελευταία ημέρα του Νοέμβρη πως ο διάσημος ποδοσφαιριστής Πελέ προχώρησε σε εισαγωγή στο νοσοκομείο ξαφνικά.Ο ίδιος γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου του 1940 στο Τρες Κορασόες της Βραζιλίας και το πλήρες όνομά του ήταν Έντσον Αράντος ντο Νασιμέντο.Το παρατσούκλι …


Την ώρα που ο “πυρετός” του Μουντιάλ 2022 “έχει χτυπήσει κόκκινο” (δείτε εδώ τα ασύλληπτα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει), έγινε γνωστό την τελευταία ημέρα του Νοέμβρη πως ο διάσημος ποδοσφαιριστής Πελέ προχώρησε σε εισαγωγή στο νοσοκομείο ξαφνικά.

Ο ίδιος γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου του 1940 στο Τρες Κορασόες της Βραζιλίας και το πλήρες όνομά του ήταν Έντσον Αράντος ντο Νασιμέντο.

Το παρατσούκλι «Πελέ» μάλλον του κόλλησε στα σχολικά του χρόνια, με πιθανότερη αιτία, τον λάθος τρόπο που πρόφερε το όνομα του αγαπημένου του ποδοσφαιριστή, του τερματοφύλακα της Βάσκο Ντα Γκάμα, Μπιλέ.

Έπαιζε από μικρός ποδόσφαιρο και έκανε ντεμπούτο με την μεγάλη του αγάπη, την Σάντος, σε ηλικία 15 ετών, όπου σκόραρε κιόλας. Στα 16 του πέτυχε 36 γκολ και στα 17 του, 53. Από τα 16 του αγωνιζόταν στην εθνική ανδρών της Βραζιλίας.

Οι τελευταίες πληροφορίες, βέβαια, θέλουν τον ίδιο να έχει εισαχθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο «Αϊνστάιν» του Σάολο Πάολο λόγω καρδιακής ανεπάρκειας, με το σώμα του να έχει πρηστεί, χωρίς όμως οι γιατροί να έχουν προχωρήσει προς το παρόν σε κάποια επίσημη ενημέρωση για το θέμα.

Το έκανε, παρόλα αυτά, η κόρη του, η οποία θέλησε να καθησυχάσει τους πάντες, λέγοντας πως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Το αντίθετο, δηλαδή, από αυτό που αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.