Μόλις είδε από ποιο κανάλι ήταν άρχισε να τους βρίζει στον “αέρα” – Απίστευτο σκηνικό στην ΕΡΤ

December 4, 2022


Κάθε εκπομπή έχει και τα απρόοπτά της. Πρόσφατα στο κανάλι του OPEN τηλεφώνησαν για βόμβα με αποτέλεσμα να διακόψουν την σύνδεση και οι δημοσιογράφοι και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του στούντιο να αποχωρήσουν άρον άρον μέχρι να ήταν σίγουροι πως θα ήταν ασφαλείς.Το Σάββατο 3/12, όμως, συνέβη κάτι ακόμη πιο σοκαριστικό, αλλά αστείο στον αέρα της ΕΡΤ και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Συν…


Κάθε εκπομπή έχει και τα απρόοπτά της. Πρόσφατα στο κανάλι του OPEN τηλεφώνησαν για βόμβα με αποτέλεσμα να διακόψουν την σύνδεση και οι δημοσιογράφοι και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του στούντιο να αποχωρήσουν άρον άρον μέχρι να ήταν σίγουροι πως θα ήταν ασφαλείς.

Το Σάββατο 3/12, όμως, συνέβη κάτι ακόμη πιο σοκαριστικό, αλλά αστείο στον αέρα της ΕΡΤ και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Συνδέσεις”. Η ρεπόρτερ που συνεργάζεται με το πάνελ βρέθηκε στο Σύνταγμα για να μιλήσει με τους περαστικούς για τον νέο στολισμό και την ώρα που συνομιλούσε με έναν νεαρό άνδρα, μόλις εκείνος κατάλαβε πως ήταν από τον συγκεκριμένο σταθμό άρχισε να βρίζει. Εκείνη προσπάθησε να παραμείνει ψύχραιμη και συνέχισε απαντώντας με χιούμορ. Και όλα αυτά σε ζωντανή σύνδεση.

Το ξεκαρδιστικό σκηνικό στον αέρα της ΕΡΤ

«Μόλις σχόλασα και πηγαίνω να πάρω το μετρό», είπε αρχικά εκείνος και μόλις έριξε μία προσεκτική ματιά στο μικρόφωνο αναφώνησε: «Α από την ΕΡΤ είστε; γ@μ@@ε!». Η δημοσιογράφος, τότε, το πήρε πάνω της, λέγοντας: «Την καλημέρα μας και στο Luben», ενώ οι παρουσιαστές της εκπομπής ξέσπασαν σε γέλια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.