«Δεν θα δούλευα ξανά με τον Δημήτρη Σκουλό, ο Θεός να με λυπηθεί, μην πέσω σε αυτή την ανάγκη»

December 4, 2022


Ο Δημήτρης Σκουλός είναι ένας πολύ σπουδαίο φωτογράφος, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του κριτή στο GNTM τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος, το όνομά του συζητήθηκε αρκετά στα πάνελ των πρωινών εκπομπών, λόγω της σχέσης του με την Βίκυ Καγιά (δείτε εδώ το “άδειασμά” του για εκείνη) και τη διαμάχη που υπάρχει γενικότερα μεταξύ εκείνης και των υπόλοιπων πρώην κριτών του διαγωνισμ…


Ο Δημήτρης Σκουλός είναι ένας πολύ σπουδαίο φωτογράφος, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του κριτή στο GNTM τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος, το όνομά του συζητήθηκε αρκετά στα πάνελ των πρωινών εκπομπών, λόγω της σχέσης του με την Βίκυ Καγιά (δείτε εδώ το “άδειασμά” του για εκείνη) και τη διαμάχη που υπάρχει γενικότερα μεταξύ εκείνης και των υπόλοιπων πρώην κριτών του διαγωνισμού.

Αυτή τη φορά, όμως, ήρθε ξανά στο προσκήνιο για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο. Ένα πολύ γνωστό μοντέλο, ο οποίος έχει συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν, μιλώντας στις πρωινές εκπομπές, αποκάλυψε πως δεν έχει την καλύτερη γνώμη για εκείνον και πως δεν θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του ξανά “ούτε με σφαίρες”.

Πασίγνωστο μοντέλο “καταδικάζει” τον Δημήτρη Σκουλό

Ο λόγος για τον Νεκτάριο Κυρκόπουλο, ο οποίος μίλησε αναλυτικά για το τι έχει συμβεί μεταξύ τους και τόνισε πως το λέει αυτό κουβαλώντας στην πλάτη του 17 ολόκληρα χρόνια εμπειρίας.

«Έχω δουλέψει με τον Σκουλό και η εμπειρία μου δεν ήταν καθόλου καλή. Καθόλου, μα καθόλου καλή. Και λόγω συμπεριφοράς και λόγω αποτελέσματος. Ήταν για ένα πολύ μεγάλο πρότζεκτ, ήταν για το εξώφυλλο ενός πολύ μεγάλου περιοδικού.

Ήταν τραγική εμπειρία και σας το λέω αυτό μετά από 17 χρόνια δουλειάς, 17 χρόνια στο χώρο. Όταν σου έχει ανατεθεί ένα μεγάλο πρότζεκτ, πρέπει να το διεκπαιρεώνεις, να το φέρεις εις πέρας. Αλλιώς, μην ασχοληθείς, μη το αναλαμβάνεις. Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό», είπε αρχικά ο ίδιος.

Νεκτάριος Κυρκόπουλος

Και στη συνέχεια, δήλωσε: «Στην κριτική του στο GNTM ήταν σωστός. Αλλά δεν είναι συνεπής στο λόγο του. Φυσικά και δεν θα δούλευα ξανά μαζί του. Ο Θεός να με λυπηθεί, μην πέσω σε αυτή την ανάγκη».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Πήγα στην τηλεόραση βιοποριστικά…» – Η αποκάλυψη του Σκουλού πίσω από τη συμμετοχή στο GNTM

«Είδες που οι αλλαγές δεν είναι για καλό;» – Ο Δημήτρης Σκουλός “έσφαξε” με το γάντι το GNTM 5

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.