«Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;» – “Κόλαφος” ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την Νατάσα Μποφίλιου

December 4, 2022


Τι τελευταίες ημέρες, η Νατάσα Μποφίλιου βρίσκεται στο Λονδίνο (δείτε εδώ τα φανταστικά της look) και οι εμφανίσεις της στάθηκαν η αφορμή για να ξεσπάσει εναντίον της ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Πρόκειται για έναν άνθρωπο της σόουμπιζ ο οποίος δεν “μασάει” τα λόγια του (δείτε εδώ το “κράξιμο” για τον Γιώργο Καπουτζίδη) και όταν κάτι δεν του αρέσει ή δεν τον βρίσκει σύμφωνο, τότε το δείχνει.Αυτό που…


Τι τελευταίες ημέρες, η Νατάσα Μποφίλιου βρίσκεται στο Λονδίνο (δείτε εδώ τα φανταστικά της look) και οι εμφανίσεις της στάθηκαν η αφορμή για να ξεσπάσει εναντίον της ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Πρόκειται για έναν άνθρωπο της σόουμπιζ ο οποίος δεν “μασάει” τα λόγια του (δείτε εδώ το “κράξιμο” για τον Γιώργο Καπουτζίδη) και όταν κάτι δεν του αρέσει ή δεν τον βρίσκει σύμφωνο, τότε το δείχνει.

Αυτό που ενόχλησε τον ίδιο, ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση είναι ότι η τραγουδίστρια φορούσε στους δρόμους της πόλης τα ρούχα από την νέα κολεξιόν της αδερφή της. Έτσι, συγκέντρωσε μερικές φωτογραφίες της και προχώρησε σε ένα tweet γεμάτο υπονοούμενα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

“Κόλαφος” ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την Νατάσα Μποφίλιου

«Παλεύουμε τον «κακό καπιταλισμό» στο Κομμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως, βεβαίως… Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του. Για να γίνει πιο ξεκάθαρος, όμως, ο λόγος της επίθεσης, ο ραδιοφωνικός παραγωγός, με αυτόν τον τρόπο θέλει να δείξει πως οι απόψεις της ερμηνεύτριας σχετικά με την πολιτική δεν συνάδουν με τον τρόπο που ζει και τα ρούχα που φοράει στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Βέβαια, αυτή η ανάρτησή του προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και πλήθος κόσμου έσπευσε να του απαντήσει στα σχόλια. Άλλωστε, πολύ πρόσφατα, το κοινό την αποθέωσε για το στυλ της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια άφησε για λίγες μέρες πίσω τις υποχρεώσεις και τις περιοδείες και βρέθηκε σε ένα αγαπημένο της νησί την Φολέγανδρο, προκειμένου να απολαύσει τις διακοπές της παρέα με τις καλές της φίλες. Οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν στα social media είναι μοναδικές, ενώ με τα στιλάτα φορέματα που επέλεξε όλη η παρέα αποθεώθηκαν από τους followers.

Η καλλιτέχνης βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, αφού όπως ανακοίνωσε πριν από ενάμιση μήνα έπεται μια συνεργασία που όλη περιμένανε με μια τραγουδίστρια κολοσσό για την ελληνική μουσική σκηνή. Θα δώσουν μια μεγάλη συναυλία για να τιμήσουν τα 25 χρόνια λειτουργίας του σταθμού Δίεση.

Πολύχρωμα καρό και ριγέ φορέματα, όμορφες κορδέλες και στιγμές που μαρτυρούν καλοπέραση και όμορφα συναισθήματα φιλίας!

Η Νατάσα Μποφίλιου πρόσωπο με πρόσωπο με μια καλή της φίλη

Η κοριτσοπαρέα της Νατάσας Μποφίλιου στη Φολέγανδρο

Τα υπέροχα καρό φορέματα που επέλεξαν η Νατάσα Μποφίλιου και οι φίλες της

Η Νατάσα Μποφίλιου οδηγεί μηχανάκι στους δρόμους της Φολεγάνδρου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σχεδόν κανείς δεν το γνωρίζει – Η τρυφερή οικογενειακή ιστορία πίσω από το σημάδι της Νατάσας Μποφίλιου πάνω από το βλέφαρο

Έχασε 16 κιλά αλλά δεν έκανε καμία απολύτως δίαιτα – Το μόνο που έκανε η Νατάσα Μποφίλιου ήταν να μην…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.