Δεν είδαν το φλας: Καuτά φιλιά για τη Μελίνα Νικολαΐδη & τον 34χρονο σύντροφό της, μπροστά στα μάτια της Βανδή

December 4, 2022


Η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της.Συγκεκριμένα η κόρη της ερμηνεύτριας που ξεκίνησε τις σπουδές της στο εξωτερικό, μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Αθήνα και Λονδίνο. Η Μελίνα Νικολαΐδη που σε τρεις μήνες κλείνει τα 19 της χρόνια, ξεκίνησε τις σπουδές της στον χώρο της υποκριτικής, όπως είχε αποκαλύψει η μητέρα της σε συνέντευξ…


Η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της.

Συγκεκριμένα η κόρη της ερμηνεύτριας που ξεκίνησε τις σπουδές της στο εξωτερικό, μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Αθήνα και Λονδίνο. Η Μελίνα Νικολαΐδη που σε τρεις μήνες κλείνει τα 19 της χρόνια, ξεκίνησε τις σπουδές της στον χώρο της υποκριτικής, όπως είχε αποκαλύψει η μητέρα της σε συνέντευξή της.



Μελίνα Νικολαΐδη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο

Όπως αποκαλύπτουν και τα δημοσιεύματα η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη είναι ερωτευμένη και αυτός είναι ένας από τους πιο όμορφους λόγους για να έρχεται συχνά στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή Μελίνα διατηρεί σχέση εδώ και μερικούς μήνες με τον 34χρονο personal trainer και επιχειρηματία Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο η νεαρή Μελίνα βρέθηκε με τον σύντροφό της στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το περιοδικό OK!, οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί ανταλλάσσοντας φιλιά και αγκαλιές.





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.