Χάρης Τζωρτζάκης – «Η τηλεόραση προβάλει σκουπίδια, δήθεν γκάνγκστερς, αλητεία, ναρκωτικά»

December 3, 2023


Συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τη Νάνσυ Παραδεισανού έδωσε ο Χάρης Τζωρτζάκης. Ο ηθοποιός ξέσπασε για όλα αυτά που προβάλλονται στην τηλεόραση.«Είμαστε ακόμα απόφοιτοι λυκείου, το επάγγελμά μας είναι μπάτε σκύλοι, αλέστε. Έχουμε ανοίξει μια δραματική σχολή με τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο Λάκης δεν κρύφτηκε ποτέ και το έχει πληρώσει αυτό. Δεν νοείται τηλεόραση χωρίς Λαζόπουλο.Η τηλεόραση προβάλει …


Συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τη Νάνσυ Παραδεισανού έδωσε ο Χάρης Τζωρτζάκης. Ο ηθοποιός ξέσπασε για όλα αυτά που προβάλλονται στην τηλεόραση.

«Είμαστε ακόμα απόφοιτοι λυκείου, το επάγγελμά μας είναι μπάτε σκύλοι, αλέστε. Έχουμε ανοίξει μια δραματική σχολή με τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο Λάκης δεν κρύφτηκε ποτέ και το έχει πληρώσει αυτό. Δεν νοείται τηλεόραση χωρίς Λαζόπουλο.

Η τηλεόραση προβάλει μόνο δήθεν γκάνγκστερς, αλητεία κι ακριβά αμάξια. Η νέα γενιά προς τα εκεί πάει. Και μετά κάθονται και κλαίνε στα κανάλια και λένε “αχ, έγινε αυτό”. Αλήθεια; Η τηλεόραση προβάλει σκουπίδια που γίνονται παραδείγματα για ζουζουνάκια 14 χρονών. Τα εύκολα λεφτά, τη μαγκιά, τα ναρκωτικά», είπε ο Χάρης Τζωρτζάκης.

Ο Χάρης Τζωρτζάκης ανέφερε επίσης: «Μου πρότειναν να πάω στο Survivor. Δεν σκέφτηκα τα λεφτά, σκέφτηκα να πάω να κάνω διακοπές στον Άγιο Δομίνικο».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.