Δύσκολες ώρες για την Ασημίνα Χατζηανδρέου: “Δεν είμαι σε καλή φάση. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο”

December 3, 2022


Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» για τον Χρήστο Δάντη, αλλά και για τους παίκτες που θα συμμετέχουν στο Survivor All Star.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι σε καλή φάση. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο και δεν ήμουν πολύ καλά τελευταία. Αλλά εντάξει, θα …


Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» για τον Χρήστο Δάντη, αλλά και για τους παίκτες που θα συμμετέχουν στο Survivor All Star.



Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι σε καλή φάση. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο και δεν ήμουν πολύ καλά τελευταία. Αλλά εντάξει, θα τη λύσουμε και θα προχωρήσουμε… Το μονόπετρο δεν μου το έχει δώσει ο Χρήστος, θα πάρω την γιαγιά μου τηλέφωνο. Η σχέση μας είναι επίσημη, έχουμε βγει και το έχουμε δηλώσει», είπε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου, αποκαλύπτοντας πως το δαχτυλίδι που φορά της το έχει δώσει η γιαγιά της.

«Δεν το έχει πάρει καλά ούτε η οικογένειά μου, ούτε ο Χρήστος. Όσοι μπουν φέτος στο Survivor θα πάνε για τα χρήματα, θα πέσουν κορμιά, για να μείνουν στο παιχνίδι και να βγάλουν και άλλα… Πιστεύω ότι ο Τριαντάφυλλος θα μπει, γιατί του αναζωογόνησε όλο το καλλιτεχνικό κομμάτι» κατέληξε μιλώντας για το ριάλιτι επιβίωσης.





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.