«Μαύρη» μέρα για την Πολεμική Αεροπορία: Νεκρός απο όπλο 19χρονος σμηνίτης

December 3, 2022


19χρονος σμηνίτης σκοτώθηκε στο Άκτιο, έχοντας τραυματιστεί από όπλο, σήμερα, Σάββατο, το πρωί, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ειδικότερα, ο νεαρός διεκομίσθη άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, με τα αίτια του συμβάντος να διερευνώνται αρμοδίως, σύμφωνα με την ανακοίνωσή του…


19χρονος σμηνίτης σκοτώθηκε στο Άκτιο, έχοντας τραυματιστεί από όπλο, σήμερα, Σάββατο, το πρωί, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.



Ειδικότερα, ο νεαρός διεκομίσθη άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, με τα αίτια του συμβάντος να διερευνώνται αρμοδίως, σύμφωνα με την ανακοίνωσή του ΓΕΑ.

Ο 19χρονος σμηνίτης σκοτώθηκε εν ώρα υπηρεσίας

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοίνωσε τα εξής:

“Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου 2022, o Σμηνίτης Ζ.Μ., ετών 19, ο οποίος υπηρετούσε στη Μονάδα Υποστήριξης FOB AKTION, τραυματίστηκε σοβαρά με όπλο, ευρισκόμενος εν υπηρεσία. Διεκομίσθη άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του”.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.