Περικλής Λιανός – «Ζούσα με τον πανικό ότι θα γυρίσω σπίτι και θα τη βρω άρρωστη ή νεκρή»

November 29, 2022


«Δεν με ενοχλεί που με ταυτίζει ο κόσμος με τον Θόδωρο, είναι λογικό. Είναι ένα σήριαλ που λατρεύτηκε, ένας ρόλος που αγαπήθηκε αλλά δεν μου αρέσει. Έχω κάνει πολλά. Έρχονται στο θέατρο και μου λένε: δεν το περιμέναμε. Τι πάει να πει δεν περιμένατε; Εμπεριέχει και μία αγένεια αυτό. Δεν μου αρέσει η εικόνα μου, ο τρόπος που παίζω, η φωνή μου. Δεν μου αρέσει τίποτα». είπε αρχικά ο Περικλής Λιανός, μ…


«Δεν με ενοχλεί που με ταυτίζει ο κόσμος με τον Θόδωρο, είναι λογικό. Είναι ένα σήριαλ που λατρεύτηκε, ένας ρόλος που αγαπήθηκε αλλά δεν μου αρέσει. Έχω κάνει πολλά. Έρχονται στο θέατρο και μου λένε: δεν το περιμέναμε. Τι πάει να πει δεν περιμένατε; Εμπεριέχει και μία αγένεια αυτό. Δεν μου αρέσει η εικόνα μου, ο τρόπος που παίζω, η φωνή μου. Δεν μου αρέσει τίποτα». είπε αρχικά ο Περικλής Λιανός, μιλώντας στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τον ρόλο του ως Θόδωρος στο «Καφέ της Χαράς».

Για τη σχέση που είχε με τη φιλάσθενη μητέρα του, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά: «Εγώ μεγάλωσα με έναν πανικό ότι η μητέρα μου αύριο πεθαίνει. Και πέθανε στα 85 της. Αυτό με έκανε να κρατάω αποστάσεις από πρόσωπα και πράγματα, γιατί ζούσα με τον πανικό ότι θα γυρίσω σπίτι και θα την δω άρρωστη ή στο νοσοκομείο ή νεκρή. Ήταν καθημερινό. Χτυπούσε πένθιμα η καμπάνα του χωριού και τα παιδιά στο σχολείο με κοιτούσαν, γιατί σου λέει πέθανε η μαμά του Περικλή. Αυτό άκουγαν από το σπίτι».

Για το πέρασμά του από τον χώρο της δικηγορίας, δήλωσε: «Ξέρεις τι αυτοπεποίθηση είχα ως δικηγόρος; Τεράστια. Ενώ τον εαυτό μου ως ηθοποιός δεν τον προτείνω, δεν θα πάρω τηλέφωνο να με προωθήσω».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.