Ατύχημα για την Μαρία Ιωαννίδου – «Με έριξε ο σκύλος μου σε έναν γκρεμό»

November 29, 2022


Τη Μαρία Ιωαννίδου εντόπισαν οι τηλεοπτικές κάμερες στην παρουσίαση του βιβλίου της με τίτλο «Άνω Τελεία». Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε για αυτό το νέο της εγχείρημα, ενώ αποκάλυψε και ένα ατύχημα που είχε με τον σκύλο της τις προηγούμενες ημέρες.«Ελπίζω να πουλήσει και όπως μου είπαν να γίνει και σήριαλ. Το συζητάμε. Ας πουλήσει πρώτα και μετά υπάρχει μέλλον για το βιβλίο μου» δηλώνει η…


Τη Μαρία Ιωαννίδου εντόπισαν οι τηλεοπτικές κάμερες στην παρουσίαση του βιβλίου της με τίτλο «Άνω Τελεία». Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε για αυτό το νέο της εγχείρημα, ενώ αποκάλυψε και ένα ατύχημα που είχε με τον σκύλο της τις προηγούμενες ημέρες.

«Ελπίζω να πουλήσει και όπως μου είπαν να γίνει και σήριαλ. Το συζητάμε. Ας πουλήσει πρώτα και μετά υπάρχει μέλλον για το βιβλίο μου» δηλώνει η Μαρία Ιωαννίδου, ενώ επεσήμανε ότι η Ναταλία Γερμανού δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση, διότι βρίσκεται εκτός Αθηνών, όμως της υποσχέθηκε ότι θα μιλήσει για αυτό στην εκπομπή της. Στη συνέχεια των δηλώσεών της η κυρία Ιωαννίδου αποκάλυψε και ένα μικρό ατύχημα που είχε με τον σκύλο της και από το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά.

«Με έριξε ο σκύλος μου σε έναν γκρεμό και χτύπησα τα γόνατά μου. Πρέπει γρήγορα να γίνουν καλά, γιατί οι τετρακέφαλοι έπαθαν μία μικρή ζημιά» ανέφερε η ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαρία Ιωαννίδου επεσήμανε χαριτολογώντας ότι είναι νεότερη απ’ ότι τη δείχνει η Google.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.