Όλες θέλουν το χρώμα που έκανε η Τζένη Μπαλατσινού στα μαλλιά: Έκανε την αλλαγή στα 52 της και της πάει πολύ

November 29, 2022


Η Τζένη Μπαλατσινού έκανε μία αλλαγή στα μαλλιά της, ενόψει των εορτών, η οποία την ανανέωσε και της πηγαίνει πολύ.Ειδικότερα, η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια έκανε τα μαλλιά της πλατινέ, μετά το όμπρε look, με πιο σκούρα βάση, το οποίο είχε υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η 52χρονη έκανε μια δημόσια εμφάνιση στην Τεχνόπολη του Δήμου…


Η Τζένη Μπαλατσινού έκανε μία αλλαγή στα μαλλιά της, ενόψει των εορτών, η οποία την ανανέωσε και της πηγαίνει πολύ.

Ειδικότερα, η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια έκανε τα μαλλιά της πλατινέ, μετά το όμπρε look, με πιο σκούρα βάση, το οποίο είχε υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια.



Η 52χρονη έκανε μια δημόσια εμφάνιση στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και φωτογραφήθηκε με τον καλό της φίλο και πρόεδρο της Τεχνόπολης, Κωνσταντίνο Δέδε.

Η Τζένη Μπαλατσινού επέστρεψε στα πλατινέ μαλλιά

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Δέδες ανάρτησε στα stories του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα στιγμιότυπο με την παρουσιάστρια και επιχειρηματία, η οποία επέστρεψε στα πλατινέ μαλλιά.

Πριν από λίγες μέρες, η μητέρα τεσσάρων παιδιών είχε πραγματοποιήσει μια σπάνια βραδινή έξοδο, στο εστιατόριο του Φώτη Σεργουλόπουλου, πριν τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.



Η εντυπωσιακή αλλαγή της Τζένης Μπαλατσινού



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.