«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου»: Θρήνος για την Πίτσα Παπαδοπούλου, πέθανε η γυναίκα που ήταν στο πλευρό της

November 29, 2022


Δύσκολες ώρες περνά η Πίτσα Παπαδοπούλου, καθώς όπως γνωστοποιήθηκε έφυγε από τη ζωή, η γυναίκα η οποία πορεύθηκε στο πλευρό της περισσότερα από 40 χρόνια, η Μαρία Πνευματικού.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συγκεκριμένα, η Πίτσα Παπαδοπούλου μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, δήλωσε: «Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η Μαρία ήταν ένας πολύ σπουδαίος άνθρω…


Δύσκολες ώρες περνά η Πίτσα Παπαδοπούλου, καθώς όπως γνωστοποιήθηκε έφυγε από τη ζωή, η γυναίκα η οποία πορεύθηκε στο πλευρό της περισσότερα από 40 χρόνια, η Μαρία Πνευματικού.



Συγκεκριμένα, η Πίτσα Παπαδοπούλου μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, δήλωσε: «Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η Μαρία ήταν ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος, που αγαπήθηκε από όλους όσοι τη γνώριζαν. Θα μου λείψει πάρα πολύ».

Όσοι γνωρίζουν την ερμηνεύτρια ξέρουν ότι δεν πήγαινε σχεδόν πουθενά χωρίς την αγαπημένη της Μαρία, ήταν ο άνθρωπος που εμπιστευόταν σε όλες τις πτυχές της ζωής της!

Η συγκινητική ανάρτηση της Πίτσα Παπαδοπούλου

Με σπαρακτικά λόγια η Πίτσα Παπαδοπούλου, μέσα από ανάρτησή της έγραψε: «Αγαπημένο μου Μαράκι. Φίλη μου και αδερφή μου! Είναι μεγάλη η απώλειά σου, όλα αυτά τα χρόνια ήσουν δίπλα μου στα καλά και στα δυσάρεστα. Δυστυχώς, “έφυγες” και μας πίκρανες όλους με τη φυγή σου. Αγαπήθηκες τόσο πολύ από όλο τον κόσμο και η λύπη είναι μεγάλη. Κανείς δεν περίμενε να ακούσει ότι δεν θα σε ξαναδούμε, αλλά θα ζεις πάντα στις καρδιές και στο μυαλό μας. Σε ευχαριστώ για όλα τα καλά σου και θα είσαι πάντα δίπλα μου, κι ας μην μπορώ να σε δω. Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα, Μαρία μου. Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου».

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε χθες, στις 15.00, στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλων Ταξιαρχών στο Πεδίο του Άρεως.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.