Φρίκη: 16χρονος σκότωσε 13χρονη ανέβασε βίντεο στο Instagram και ζητούσε πληροφορίες για να ξεφορτωθεί το πτώμα

November 29, 2022


Ένα 16χρονο αγόρι σκότωσε ένα 13χρονο κορίτσι, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, σε κομητεία της Πενσιλβάνια και αναζήτησε μέσω Instagram τρόπο για να ξεφορτωθεί το πτώμα της, οπότε και συνελήφθη από την Αστυνομία.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ειδικότερα, η αστυνομία του Bensalem ανέφερε ότι οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από κάποιους γονείς, όταν η κόρη τους είχε μια συνο…


Ένα 16χρονο αγόρι σκότωσε ένα 13χρονο κορίτσι, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, σε κομητεία της Πενσιλβάνια και αναζήτησε μέσω Instagram τρόπο για να ξεφορτωθεί το πτώμα της, οπότε και συνελήφθη από την Αστυνομία.



Ειδικότερα, η αστυνομία του Bensalem ανέφερε ότι οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από κάποιους γονείς, όταν η κόρη τους είχε μια συνομιλία μέσω βίντεο στο Instagram με έναν γνωστό της 16χρονο, ο οποίος της είπε ότι μόλις είχε σκοτώσει κάποιον.

Στο βίντεο, ο 16χρονος, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως Joshua Cooper, έδειξε τα πόδια ενός αιμόφυρτου ατόμου, πριν ζητήσει βοήθεια για το πτώμα.

Την ώρα που οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα στο τροχόσπιτο και είδαν μια νεκρή 13χρονη στο πάτωμα του μπάνιου με τραύμα από πυροβολισμό στο στήθος, ο ανήλικος βγήκε τρέχοντας από το πίσω μέρος.



Βαριές οι κατηγορίες για το 16χρονο αγόρι

Μάλιστα, παρατήρησαν ότι κάποιος είχε φροντίσει να καθαρίσει την σκηνή του εγκλήματος και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Cooper, οπότε και τον συνέλαβαν λίγο αργότερα και του απήγγειλαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία, κατοχή όπλων και παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά τη σύλληψη, ο δράστης εκμυστηρεύτηκε πως ήταν ατύχημα, ενώ θα δικαστεί ως ενήλικας.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.