Έπεσε… στα πόδια της Κέιτ Μίντλετον, η Μέγκαν Μαρκλ: Η χάρη που της ζήτησε και το «όχι» που δεν περίμενε να ακούσει

November 29, 2022


Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να ζήτησε από την Κέιτ Μίντλετον να συμμετάσχει σ’ ένα επεισόδιο του podcast “Archetypes” που παρουσιάζει, αλλά μετά από την επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος της, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην Όπρα, η απάντηση ήταν αρνητική.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αυτό ισχυρίζεται ο εμπειρογνώμονας σε θέματα της βασιλικ…


Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να ζήτησε από την Κέιτ Μίντλετον να συμμετάσχει σ’ ένα επεισόδιο του podcast “Archetypes” που παρουσιάζει, αλλά μετά από την επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος της, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην Όπρα, η απάντηση ήταν αρνητική.



Αυτό ισχυρίζεται ο εμπειρογνώμονας σε θέματα της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, Νιλ Σoν, ο οποίος εξέφρασε το σκεπτικό του στο κανάλι που διατηρεί στο YouTube.

Ειδικότερα, ο ίδιος υπογράμμισε ότι ο διάλογος μεταξύ τους έγινε την ώρα που η δούκισσα του Σάσσeξ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι βρίσκονταν στην Αγγλία για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

“Ενώ η Μέγκαν ήταν εδώ, έμενε στο Ουίνδσορ στο εξοχικό τους, ζήτησε από την κουνιάδα της, πριγκίπισσα της Ουαλίας, σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή, να εμφανιστεί σε ένα προσεχές επεισόδιο του “Archetypes””, υποστήριξε ο Νιλ Σον και συμπλήρωσε “είναι, κάπως, λογικό αν το σκεφτείτε”.



Η αναμενόμενη απάντηση που έδωσε η Κέιτ Μίντλετον στη Μέγκαν Μαρκλ

Μπορεί να μην έγινε γνωστή η απάντηση της Κέιτ Μίντλετον, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι αρνήθηκε ευγενικά.

Η Μέγκαν αποφάσισε να “ρίξει” τα μούτρα της και να ζητήσει τη βοήθεια της Κέιτ Μίντλετον, γνωρίζοντας καλά ότι η συγκεκριμένη συνέντευξη θα γινόταν viral.

Στα μέχρι τώρα επεισόδια του podcast, η Μέγκαν Μαρκλ έχει αποκαλύψει προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής της, έχει μιλήσει για την οικογενειακή της ζωή με τον πρίγκιπα Χάρι αλλά και για την παιδική της ηλικία, καθώς, επίσης, έχει αναφερθεί στη δουλειά που την έκανε να νιώσει άσχημα και δεν θα ήθελε η κόρη της να την κάνει.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.