«Αυτό μάς χώρισε, στεναχωριόμαστε»: Τρελάθηκαν οι θαυμαστές, ξανά μαζί 10 χρόνια μετά Δέσποινα Βανδή – Φοίβος

November 29, 2022


Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του «Γεια-The musical» στο θέατρο Ριάλτο, όπου και το παρών φυσικά έδωσε η Δέσποινα Βανδή, η οποία προχώρησε σε κοινές δηλώσεις με τον Φοίβο στις κάμερες.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Δημήτρης Μαλισσόβας, που υπογράφει και τη σκηνοθεσία, δημιούργησε μία ευφάνταστη ιστορία με ραχοκοκαλιά τα τραγούδια …


Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του «Γεια-The musical» στο θέατρο Ριάλτο, όπου και το παρών φυσικά έδωσε η Δέσποινα Βανδή, η οποία προχώρησε σε κοινές δηλώσεις με τον Φοίβο στις κάμερες.



Ο Δημήτρης Μαλισσόβας, που υπογράφει και τη σκηνοθεσία, δημιούργησε μία ευφάνταστη ιστορία με ραχοκοκαλιά τα τραγούδια του “Γεια”, τα οποία ενορχήστρωσε ειδικά για τη θεατρική τους μεταφορά ο Φοίβος.

Φοίβος – Δέσποινα Βανδή: Τι δήλωσαν στις κάμερες για το ενδεχόμενο να ξανασυνεργαστούν

«Τα δικά μου συναισθήματα είναι πολύ άγχος για το πώς θα δει την παράσταση η Δέσποινα, είναι ο μεγάλος κριτής. Είμαστε πολύ ειλικρινείς μεταξύ μας, γι’ αυτό στεναχωριόμαστε πολλές φορές, και θα μου πει τη γνώμη της, όποια κι αν είναι αυτή. Γιατί να μην ξανασμίξουμε; Τίποτα δεν αποκλείεται, στο χέρι μας είναι», είπε ο Φοίβος.



Η Δέσποινα Βανδή είπε από την πλευρά της: «Η πολλή ειλικρίνεια μάς χώρισε με τον Φοίβο. Μπορεί να δείτε ξανά κάτι από εμάς. Έχω μια ιδιαίτερη φόρτιση, είμαι πολύ περίεργη να δω την παράσταση. Όταν μου είπαν ότι θα γίνει μιούζικαλ το “Γεια” είπα “κι εγώ πού είμαι;”, ήταν η πρώτη μου αντίδραση».

Τι είχε δηλώσει ο Φοίβος για τη διακοπή της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή

«Η Δέσποινα Βανδή ήταν η επαγγελματική μου σύζυγος. Τα αισθήματα με την Δέσποινα είναι αμοιβαία, όσα είπε στο βίντεο, εξακολουθώ να τα αισθάνομαι και εγώ για εκείνη. Φαντάζεσαι να τρως κάθε μέρα επί 17 χρόνια μακαρόνια με κιμά; Δεν θα ήθελες κάποια στιγμή να δοκιμάσεις ένα άλλο φαγητό; Είναι τόσο απλό. Η Δέσποινα ήθελε να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα. Είναι κατανοητό, ανθρώπινο. Εγώ είμαι διαφορετικής λογικής, πιο επαγγελματικής. Είμαι του δόγματος ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Εγώ είμαι πιο σταθερός. Ο καλλιτέχνης θέλει να ψάχνεται και πολύ καλά έκανε» είχε εξομολογηθεί ο Φοίβος σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω για τη διακοπή της συνεργασίας του με την ερμηνεύτρια.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας πριν την έναρξη της πρεμιέρας ανάρτησε και ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με τον Φοίβο.
«Έχω αγωνίααααα!!! Είμαι εδώ γεμάτη χαρά για τον Φοίβο και συγκίνηση! Σα να μην πέρασε μια μέρα!20 χρόνια μετά!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα του βίντεο.



Λίγα λόγια για την παράσταση «Γεια-The musical»

Τα τραγούδια ενός από τα πλέον επιτυχημένα, εμβληματικά άλμπουμ της τελευταίας 20ετίας, που έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο έντεκα ημέρες μετά την κυκλοφορία του, ερμήνευσε ένας 21μελής θίασος, με συμμετοχές έκπληξη όπως η σπουδαία Αλέκα Κανελλίδου, που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Τζώρτζια Κεφαλά του συγκροτήματος “Μπλε” που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε μιούζικαλ, και ο Παναγιώτης Πετράκης, που ισορροπεί με χάρη ανάμεσα στην πρόζα και το τραγούδι.

Επί σκηνής είδαμε επίσης τους Τραϊάνα Ανανία, Biased Beast, Κωνσταντίνο Ελματζιόγλου και στην πρώτη της εμφάνιση την Δανάη Τσιρώνη. Οι χορογραφίες είναι του Θοδωρή Πανά, τα σκηνικά των Αριστοτέλη Καρανάνου και Αλεξάνδρας Σιάφκου και τα κοστούμια του Αλέξη Φούκου.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.