Το έχασε εντελώς – Πασίγνωστη τραγουδίστρια ολόγuμνη στην μπανιέρα (εικόνα)

November 29, 2022


Από τότε που κέρδισε με δικαστική απόφαση, την ελευθερία από την κηδεμονία του πατέρα της, διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της.   Είναι τόσο καλά που συχνά γδύνεται μπροστά στους θαυμαστές της. Η διάσημη Brithney Spears, η 40χρονη  pop star ξετρέλανε τους fans της και «έριξε» το Instagram με μια φωτογραφία της στη μπανιέρα ολόγuμνη.


Από τότε που κέρδισε με δικαστική απόφαση, την ελευθερία από την κηδεμονία του πατέρα της, διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της.  

 

Είναι τόσο καλά που συχνά γδύνεται μπροστά στους θαυμαστές της. Η διάσημη Brithney Spears, η 40χρονη  pop star ξετρέλανε τους fans της και «έριξε» το Instagram με μια φωτογραφία της στη μπανιέρα ολόγuμνη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.