«Ο άντρας μου με κοροϊδεύει και…» – Η αποκάλυψη της Χατζηβασιλείου για τον σύζυγό της

November 28, 2022


Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει αποφασίσει να μείνει εκτός τηλεόρασης, ωστόσο το τελευταίο διάστημα οι συνεντεύξεις της στο “γυαλί” όλο και πληθαίνουν.«Τα αγόρια μου μού λένε τα πάντα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Είναι με τα κορίτσια τους αρκετό καιρό, βγαίνουμε όλοι μαζί, τρώμε όλοι μαζί», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Γιατί να μη με λένε γιαγιά τα εγγόνια μου; Ο άντρας μου με κοροϊ…


Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει αποφασίσει να μείνει εκτός τηλεόρασης, ωστόσο το τελευταίο διάστημα οι συνεντεύξεις της στο “γυαλί” όλο και πληθαίνουν.

  • Την Δευτέρα λοιπόν μίλησε στο Star και προχώρησε σε διάφορες αποκαλύψεις για την οικογένειά της. Ανέφερε, δηλαδή, τον λόγο που ο άντρας της συνηθίζει να την κοροϊδεύει, ενώ εξήγησε ποια είναι η σχέση της με τα παιδιά της και πως περνούν τον χρόνο τους τώρα που και εκείνη είναι περισσότερες ώρες στο σπίτι. Δεν δίστασε να απαντήσει, βέβαια, για άλλη μία φορά σχετικά με το αν υπήρχε κάτι που θα την έκανε να επιστρέψει στην παρουσίαση.

«Τα αγόρια μου μού λένε τα πάντα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Είναι με τα κορίτσια τους αρκετό καιρό, βγαίνουμε όλοι μαζί, τρώμε όλοι μαζί», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Γιατί να μη με λένε γιαγιά τα εγγόνια μου; Ο άντρας μου με κοροϊδεύει και μου λέει: φαντάζεσαι εσύ να παίζεις beach volley κι από πίσω ένα μωρό να σε φωνάζει γιαγιά;».
Στη συνέχεια, προχώρησε και σε δηλώσεις σχετικά με τα τηλεοπτικά της σχέδια και θέλησε να ξεκαθαρίσει λέγοντας:

  • «Εγώ έχω σκεφτεί και ξέρω πάρα πολύ καλά τι θα ήθελα να κάνω στην τηλεόραση. Αυτά που λέω σε κάποιους διευθυντές προγραμμάτων είναι κινέζικα. Οπότε δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε».

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.