Της κρατούσε το χέρι – Σπάνια έξοδος για τη Μαρία Βοσκοπούλου με την Κερκυραία γιαγιά της

November 28, 2022


Η Μαρία Βοσκοπούλου είναι ο καρπός του έρωτα της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, με το νεαρό κορίτσι να μοιάζει πολύ στην ηθοποιό μητέρα της, κάτι που όσο μεγαλώνει αυξάνεται.Μέσα από φωτογραφίες, που δημοσιεύει η ίδια στα social media και πιο σπάνια η μητέρα της, καθώς έχει γίνει γνωστή η απαγόρευση της Μαρίας στη μητέρα της , βλέπουμε ποια είναι τα ενδιαφέροντα της, αφού είναι παιδί …


Η Μαρία Βοσκοπούλου είναι ο καρπός του έρωτα της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, με το νεαρό κορίτσι να μοιάζει πολύ στην ηθοποιό μητέρα της, κάτι που όσο μεγαλώνει αυξάνεται.

Μέσα από φωτογραφίες, που δημοσιεύει η ίδια στα social media και πιο σπάνια η μητέρα της, καθώς έχει γίνει γνωστή η απαγόρευση της Μαρίας στη μητέρα της , βλέπουμε ποια είναι τα ενδιαφέροντα της, αφού είναι παιδί καλλιτεχνών.

«Η κορούλα μου απαγορεύει να μιλάω για εκείνη, όπως κάθε παιδί που σέβεται τον εαυτό του. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για το παιδί μου», είχε πει η Άντζελα Γκερέκου στο Πρωινό μας του ΣΚΑΪ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.