Asia Express: Αυτό το ζευγάρι πέρασε απευθείας στον τελικό – Άφωνοι όλοι

November 28, 2022


Ακόμη ένα επεισόδιο του Asia Express παρακολουθήσαμε χθες 27/11 με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να βάζει μια δοκιμασία στα ζευγάρια που έχουν μείνει στο παιχνίδι χωρίς ωστόσο να τους λέει τι θα κερδίσουν. Συγκεκριμένα, έπρεπε να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα κοκοράκια.Στη συνέχεια λοιπόν όταν τους είπε τι πρέπει να κάνουν τους ενημέρωσε πως όποιο ζευγάρι συγκέντρωνε τα περισσότερα θα είχε την διάκρ…


Ακόμη ένα επεισόδιο του Asia Express παρακολουθήσαμε χθες 27/11 με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να βάζει μια δοκιμασία στα ζευγάρια που έχουν μείνει στο παιχνίδι χωρίς ωστόσο να τους λέει τι θα κερδίσουν. Συγκεκριμένα, έπρεπε να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα κοκοράκια.

Στη συνέχεια λοιπόν όταν τους είπε τι πρέπει να κάνουν τους ενημέρωσε πως όποιο ζευγάρι συγκέντρωνε τα περισσότερα θα είχε την διάκριση να περάσει απευθείας στον τελικό, χωρίς να χρειαστεί να περάσει άλλη κουραστική δοκιμασία.

Όταν οι παίκτες γύρισαν και πάλι μετά την δοκιμασία στο σημείο που συζητάνε με τον παρουσιαστή, μάθαμε το ζευγάρι που “πέταξε” για τελικό, με όλους να μένουν άφωνοι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.