Βουτιά στο παρελθόν – Οι δυο συναντήσεις Ελένης – Ρούλας στο παρελθόν και η μια κρυφή που έγινε φανερή…

November 26, 2022


Σαφώς και η τηλεοπτική είδηση της χθεσινής ημέρας ήταν η τηλεοπτική συνάντηση Μενεγάκη – Κορομηλά. Η οποία έβγαλε και πολλούς τίτλους. Δύο φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν οι δύο παρουσιάστριες.Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 ξεκίνησε τον Μάιο του 1991 με παρουσιάστρια την Ρούλα Κορομηλά. Το 1994 η Ρούλα Κορομηλά διέκοψε το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1 για να πάει στο MEGA και την παρουσίαση …


Σαφώς και η τηλεοπτική είδηση της χθεσινής ημέρας ήταν η τηλεοπτική συνάντηση Μενεγάκη – Κορομηλά. Η οποία έβγαλε και πολλούς τίτλους. Δύο φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν οι δύο παρουσιάστριες.

  • Η πρώτη ήταν τoν Μάιο του 1996. Μενεγάκη και Κορομηλά συναντήθηκαν στο πλατό του ΑΝΤ1, για τις ανάγκες της εκπομπής «Πρωινός Καφές». Οι δύο παρουσιάστριες συναντήθηκαν τηλεοπτικά για τον εορτασμό των 5 χρόνων της πρωινής εκπομπής «Πρωινός Καφές», η οποία είχε μεγάλη επιτυχία σημειώνοντας πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης άνω του 50%.

Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 ξεκίνησε τον Μάιο του 1991 με παρουσιάστρια την Ρούλα Κορομηλά. Το 1994 η Ρούλα Κορομηλά διέκοψε το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1 για να πάει στο MEGA και την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ» ανέλαβε για ένα χρόνο (1994-1995) η Πόπη Χατζηδημητρίου. Το 1995 παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ» ανέλαβε η Ελένη Μενεγάκη για 10 χρόνια.

  • Συγκεκριμένα, στις 25 Σεπτεμβρίου του 1995 ο Κώστας Καρράς υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής την Ελένη Μενεγάκη, που εκείνη την περίοδο πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά του σταθμού «Πάτερ Ημών». Ένα καλοκαίρι αργότερα και ενώ συνεχιζόταν η δικαστική διαμάχη Κορομηλά – ΑΝΤ1 η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε στο «Μπράβο Ρούλα» στη Σύρο.

Υπάρχει και μια Τρίτη συνάντηση κοινωνικού περιεχόμενου που λίγοι θυμούνται και την ανέσυρα από το αρχείο μου: Στις 15 Σεπτεμβρίου του 2010 η τότε Διευθύντρια επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Alpha βάπτισε Έρση Βότση βάπτισε το γιο της στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι και ακολούθησε δεξίωση στη «Γαλάζια Χύτρα» στον Αστέρα.

  • Μεγάλο κοσμικό γεγονός της εποχής και το μόνο που οι δύο παρουσιάστριες που τότε συγκατοικούσαν στον Alpha όχι μόνο συναντήθηκαν αλλά δέχθηκαν και να φωτογραφηθούν μαζί.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.