Χρήστος Λούλης – «Τα άγνωστα είναι πια μικρότερης έντασης και διάρκειας, οι εκπλήξεις λιγότερες»

November 25, 2023


Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής στο MEGA με αφορμή την επερχόμενη σειρά Famagusta. Μάλιστα, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής μίλησε για το πάθος που έχει για την δουλειά του, τον χώρο της υποκριτικής, με την πάροδο του χρόνου και πως αυτό διαμορφώνεται με βάση τις εκπλήξεις.Ειδικότερα, ο Χρήστος Λούλης εξομολογήθηκε πως «όταν είσαι 20 και 25 χρονών και…


Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής στο MEGA με αφορμή την επερχόμενη σειρά Famagusta. Μάλιστα, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής μίλησε για το πάθος που έχει για την δουλειά του, τον χώρο της υποκριτικής, με την πάροδο του χρόνου και πως αυτό διαμορφώνεται με βάση τις εκπλήξεις.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Λούλης εξομολογήθηκε πως «όταν είσαι 20 και 25 χρονών και δεν ξέρεις τι μπορείς να καταφέρεις, δεν ξέρεις τι μπορείς να αντέξεις και που μπορεί να φτάσεις, έχεις ένα άγνωστο πεδίο μπροστά σου. Μαζί με τη δουλειά σου εξερευνείς και τον εαυτό σου . Οπότε περνούν τα χρόνια, μεγαλώνεις, πετυχαίνεις, καταφέρνεις εκείνο και το άλλο, νιώθεις ότι γνωρίζεις τον εαυτό σου και λες «μπόρεσα και αυτό» και «άντεξα και εκείνο». Μετά αρχίζουν όμως κάποια μοτίβα να επαναλαμβάνονται και λες «πάλι θα το κάνουμε αυτό;» και αρχίζει η γνώση να μπαίνει μέσα και δεν είναι πια άγνωστο».


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.